PeristeriNews.gr
Διεθνή

Γυναίκα οδηγός στις ΗΠΑ έπεσε με το αυτοκίνητό της σε πεζούς


Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον 36 τραυματίστηκαν χθες το βράδυ όταν μια γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε πεζούς που περπατούσαν σε πεζοδρόμιο για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους στην περιοχή Λας Βέγκας Στριπ στην ομώνυμη πόλη της Νεβάδα, στις ΗΠΑ.

Το σημείο του δυστυχήματος βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο στο οποίο διεξαγόταν χθες ο διαγωνισμός για τη Μις Υφήλιο.

Η εκπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου, Ντανίτα Κόεν, δήλωσε ότι τουλάχιστον ένα παιδί βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών και πρόσθεσε ότι πολλά από τα θύματα που διακομίστηκαν στο κέντρο μιλούν γαλλικά, κάτι που υποδεικνύει πως ήταν τουρίστες που επισκέπτονταν την περιοχή.

Ο Πίτερ Μποφέλι της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λας Βέγκας δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι επτά από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ τέσσερις έχουν ήδη βγει από το νοσοκομείο.

Ο ίδιος σημείωσε ότι προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου προκάλεσε σκόπιμα το δυστύχημα ή έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Η γυναίκα συνελήφθη, ανακρίνεται και υπεβλήθη σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ή είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Leave a Comment