PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Γυαλιά Ηλίου: Προτάσεις για το φετινό καλοκαίρι!


Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας και εταιρίες γυαλιών στο κόσμο προτείνουν για το φετινό καλοκαίρι, υπέροχα γυαλιά ηλίου σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Αν σας αρέσουν τα κλασικά, τα μοντέρνα, τα vintage, τα glamorous, σίγουρα θα βρείτε το γυαλί που σας ταιριάζει στο site μας www.eyebuy.gr

O oίκος μόδας Μiu Miu προτείνει γυαλιά ηλίου με κοκάλινο σκελετό σε σχήμα πεταλούδας και χρώμα καφέ ταρταρούγα με χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες στη μύτη του σκελετού και τους βραχίονες! Ιδιαίτερο στυλ και γυναικεία κομψότητα.

Άλλο ένα ζευγάρι που προτείνει ο συγκεκριμένος επώνυμος οίκος είναι τα κοκάλινα oversized στρογγυλά γυαλιά ηλίου. Ο ιδιαίτερος σκελετός που αποτελείται από το κοκάλινο μέρος στη μετόπη του είναι διακοσμημένος με σκούρο ασημί Gliter και ανοιχτό στο κάτω μέρος.Oι χρυσοί μεταλλικοί βραχίονες και οι φακοί που επικαλύπτουν τον σκελετό δημιουργούν ένα avant garde αποτέλεσμα!

H ισπανική εταιρία Kaleos Eyehunters προτείνει τα γυαλιά ηλίου Kaleos Ripley C-003 τα οποία έχουν μεταλλικό σκελετό σε χρυσό χρώμα και οversized σχήμα. Tα γυαλιά ηλίου της είναι χειροποίητα και υψηλής ποιότητας και ακολουθούν την τάση της μόδας!

Η εταιρία Bob Sdrunk προτείνει τα unisex γυαλιά ηλίου bob sdrunk Urbanus. Τα γυαλιά έχουνε μεταλλικό σκελετό σε μαύρο χρώμα με μεταλλική μπάρα που διασχίζει τη μετόπη και στρογγυλό σχήμα. Τα γυαλιά αποτελούν ένα must have item της φετινής season.

O επώνυμος οίκος μόδας Marc Jacobs μας προτείνει αυτά τα ιδιαίτερα στρογγυλά γυαλιά ηλίου σε ροζ χρυσό απαλό καθρέπτη, με λεπτομέρειες στο πάνω μέρος της μετόπης που δημιουργούν την εντύπωση ενός πλεκτού σχοινιού που επεκτείνεται θυμίζουν κάτι από άλλη δεκαετία!

Η εταιρία Karen Walker μας προτείνει τα πιο fashion γυναικεία γυαλιά της με κωδικό Felipe! Τα γυαλιά έχουν μεταλλικό ασημί/γκρί σκελετό και ασημένιο καθρέπτη. Ιδιαίτερα γυαλιά για ιδιαίτερα στυλ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment