PeristeriNews.gr
Lifestyle

Γνωστός ηθοποιός έκανε την ανάγκη του στο διάδρομο αεροπλάνου


Όλα πήγαιναν σύμφωνα με το πρόγραμμα στην πτήση Παρίσι – Δουβλίνο της αεροπορικής εταιρείας City Jet…

Όλα πήγαιναν σύμφωνα με το πρόγραμμα στην πτήση Παρίσι – Δουβλίνο της αεροπορικής εταιρείας City Jet. Λίγες στιγμές πριν την απογείωση όμως, ένας πασίγνωστος επιβάτης της πτήσης προκάλεσε αναστάτωση με τη συμπεριφορά του και την ανάγκη του να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα του αεροσκάφους.

Όμως το αεροσκάφος βρισκόταν ήδη εν κινήσει και θα έπρεπε να περιμένει 15 λεπτά για να μπορέσει να επισκεφθεί την τουαλέτα. Παρά τις εκκλήσεις των αεροσυνοδών, εκείνος αποφάσισε να ουρήσει καταμεσής του διαδρόμου του αεροπλάνου…

Πρόκειται για τον γνωστό Γάλλο ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος σύμφωνα με επιβάτη της επεισοδιακής πτήσης ήταν εμφανώς μεθυσμένος και προσπάθησε να σηκωθεί όταν οι επιβάτες κλήθηκαν να δέσουν τις ζώνες των καθισμάτων.

Φώναζε μάλιστα «Θέλω να ουρήσω, θέλω να ουρήσω», περιγράφοντας τη συνέχεια του περιστατικού που κατέληξε σε ένα λερωμένο πάτωμα και στην αναβολή της απογείωσης για δύο ώρες.

Ο επιβάτης ανέφερε μάλιστα ότι «Κανένας δεν είπε τίποτα. Όλα έγιναν διακριτικά.

Ο κ. Ντεπαρντιέ επέστρεψε στο κάθισμά του και το αεροπλάνο επέστρεψε στο κτήριο του αεροδρομίου για να καθαριστεί».

«Θα επιβεβαιώσω μόνο ότι πράγματι ούρησε στο αεροσκάφος», δήλωσε η εκπρόσωπος της City Jet, θυγατρικής εταιρείας της Air France-KLM, αναφερόμενη στην πτήση AF5010 την Τρίτη 16 Αυγούστου. Όμως δεν διευκρίνισε αν η εταιρεία θα κινηθεί δικαστικώς εναντίον του ηθοποιού.

Ο 62χρονος Ζεράρ Ντεπαρντιέ είναι ίσως ο πλέον αναγνωρίσιμος Γάλλος ηθοποιός της γενιάς του. Έχει εμφανιστεί σε σχεδόν 200 ταινίες, ενώ είναι και οινοπαραγωγός.

Το 1990 είχε καταδικαστεί επειδή οδηγούσε μεθυσμένος, ενώ πριν από περίπου μια δεκαετία αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα αλκοολισμού, αφού έφτασε να καταναλώνει 2-3 μπουκάλια κρασί ημερησίως.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment