PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Γλέντι μέχρι πρωίας στο πανηγύρι «Τη Περιστερί το λάλεμαν»


Το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 στο άλσος Νέας Ζωής πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά το ετήσιο πανηγύρι της ΄Ενωσης Ποντίων Περιστερίου «Τη Περιστερί το λάλεμαν».

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και το κέφι έμεινε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Γι’ αυτό φρόντισαν οι καλλιτέχνες, Γιώργος Σιαμλίδης (τραγούδι), Στέλιος Σαραφίδης (τραγούδι), Γιώργος Σαραφίδης (λύρα ), Γιώργος Κυριακίδης (λύρα), Χριστόφορος Κοσμίδης (αγγείο), Κώστας Φουλίδης (πλήκτρα) και Κώστας Αθανασίου (νταούλι).

Έντονη ήταν η παρουσία των χορευτικών της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων και του Καλλιτεχνικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων φυλής “Η Τραπεζούντα”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Περιστερίου Μαρία Τσιώτα-Μάρκου, Παναγιώτης Λύκος, Σταύρος Θεοδωράκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου Βασίλειος Λώλος, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Περιστερίου, η αντιπρόεδρος της ΠΟΕ Αθηνά Σωτηριάδου, ο ταμίας του ΣΠοΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων Φάνης Κοντοχρήστος.

Επίσης το παρών έδωσαν πλήθος πολιτιστικών σωματείων, ποντιακών και μη, τιμώντας ιδιαιτέρως με την παρουσία τους το σύλλογο και γι’ αυτό η Ένωση Ποντίων Περιστερίου τους ευχαριστεί θερμά, όπως και όσους στήριξαν έμπρακτα την εκδήλωση.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου θέλησε να ευχαριστήσει όσους παραβρέθηκαν φέτος στο «Τη Περιστερί το λάλεμαν», και ιδιαιτέρως όσους ταξίδεψαν από μακριά για να γιορτάσουν μαζί με τον σύλλογο, καθώς και όλους τους αφανείς συντελεστές της εκδήλωσης και τα μέλη του συλλόγου, που πλαισιώνοντας το ΔΣ, φροντίζοντας αγόγγυστα για τη διευθέτηση όλων των λεπτομερειών με σκοπό την επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Leave a Comment