PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Γκάζια» Σπανού στην προπόνηση του Ατρόμητου



Ενοχλημένος από τις εμφανίσεις του Ατρόμητου στα τελευταία ματς είναι ο πρόεδρος, ο οποίος στην προπόνηση προσπάθησε να αφυπνίσει τους παίκτες.

Στην προπόνηση του Ατρομήτου βρέθηκε ο Γιώργος Σπανός και τα… «έψαλλε» στους παίκτες του για τις εμφανίσεις τους με Βέροια και Λεβαδειακό.

«Δεν είναι εικόνα ομάδας που θεωρείται φαβορί για την πεντάδα αυτή που έχουμε στα τελευταία δύο παιχνίδια με Βέροια και Λεβαδειακό. Διαθέτουμε καλό υλικό, έχετε την αμέριστη στήριξη της διοίκησης και του προπονητή και δεν δικαιολογείται να παρουσιάζουμε τέτοιο θέαμα, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα.

Εσείς δεν είστε αυτοί που παίξατε στα ίσια τη Νιούκαστλ και που την απειλήσατε με αποκλεισμό μέσα στην έδρα της; Φροντίστε να αλλάξατε την εικόνα. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και ξέρουμε ότι μπορείτε να τους υλοποιήσετε. Όπως εμείς, έτσι και ο κόσμος περιμένει πολλά από εσάς και πρέπει να τον δικαιώσετε», ήταν μερικές από τις ατάκες του Σπανού προς τους ποδοσφαιριστές.

Τέλος, μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, ο Ατρόμητος θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του στα Γιάννενα για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment