Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Γιορτές με σκουπίδια στην Αθήνα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Γιορτές με απορρίμματα κινδυνεύουν να περάσουν οι Αθηναίοι, μετά την αναστολή λειτουργίας, λόγω αργιών, του εργοστασίου μηχανικής ανακύκλωσης στον ΧΥΤΑ Φυλής.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει ο Δήμος Αθηναίων, το εργοστάσιο της Φυλής, στο οποίο καταλήγουν μετά την αποκομιδή τα οργανικά απορρίμματα, δεν θα δεχθεί απορριμματοφόρα και θα μείνει κλειστό στις 23, 24 και 25 Δεκεμβρίου.

Παρόμοια προβλήματα αναμένεται να σημειωθούν και την Πρωτοχρονιά, αφού το εργοστάσιο δεν θα λειτουργήσει στις 30, 31 Δεκεμβρίου, καθώς και την 1η Ιανουαρίου.

Ο Δήμος Αθηναίων ζητεί την κατανόηση των πολιτών για την μετ’ εμποδίων αποκομιδή των απορριμμάτων και τη συνεργασία τους, ώστε να αποφευχθεί η συσσώρευση απορριμμάτων στους δημόσιους κάδους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χειροπέδες σε 33χρονο για κοκαΐνη, πιστόλι και πλαστά ευρώ

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο, κλειστοί κεντρικοί δρόμοι

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment