Δημοτικά

Γιώργος Σιδέρης: Πλήρης υποβάθμιση του Πάρκου Νέας Ζωής

Τα προβλήματα του πάρκου της Νέας Ζωής ανέδειξε με την τοποθέτηση του στο δημοτικό συμβούλιο στις 15 Ιουλίου 2021 ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου.

Ο Γιώργος Σιδέρης τόνισε την πλήρη υποβάθμιση του Πάρκου Νέας Ζωής αναφέροντας ότι οι ευθύνες βαρύνουν τη δημοτική αρχή.

Ο κ. Σιδέρης ανέφερε ότι είναι απαραίτητη η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για την φύλαξη και τη συντήρηση του πάρκου, ενώ πρέπει να γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για αντιπυρική προστασία, να πραγματοποιηθούν εργασίες για την ανακατασκευή, την αναβάθμιση και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπέιρωσης οι απαντήσεις της διοίκησης ήταν εξοργιστικές όπου μέσω της αντιδημάρχου κας. Τσιώτα οι ευθύνες για την κατάντια του πάρκου ρίχτηκαν στους επισκέπτες και τους κατοίκους(!!!).

Χαρακτηριστικά η κα Τσιώτα ανέφερε: “Η κακοποίηση γίνεται όταν φεύγουν οι οικογένειες τα βράδια και μετά κάποιοι πηδούν τα κάγκελα, σπάνε τις λάμπες…” , “Ζημιά κάνουν οι άνθρωποι που δεν προσέχουν και πετούν τα σκουπίδια κάτω…” , “Το πάρκο καταστρέφεται από αυτόν που το επισκέπτεται…”.

Με την ανακοίνωση του επικεφαλής της Λ.Σ. Περιστερίου να καταλήγει:

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του

Αρκετά πληρώσαμε τα δημοτικά τέλη της διοίκησης Παχατουρίδη!

Απαιτούμε την διασφάλιση και αναβάθμιση του μόνου χώρου πράσινου της περιοχής!

Related posts

Δείτε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στο Περιστέρι

Peristeri News

Δεκέμβριος με εορταστικές συναυλίες, εκδηλώσεις και δράσεις στο Περιστέρι

Peristeri News

Περιστέρι: Ημερίδες του Δήμου στα σχολεία για τους κινδύνους του διαδικτύου

Peristeri News

Leave a Comment