PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γιατί πραγματικά άργησε το διάγγελμα του Γ. Παπανδρέου


Δεν οφειλόταν σε πολιτική καραμπόλα, αλλά σε… βλάβη του οτο κιου (του μηχανήματος από το οποίο διαβάζουν τη δήλωση)

Βλέποντας την αγωνία των συναδέλφων του πολιτικού ρεπορτάζ για την ώρα προσέλευσης του ΓΑΠ στο προεδρικό, είπα να βοηθήσω και επικοινώνησα με τις πηγές μου στην ΕΡΤ.

Κατά σύμπτωση, έμαθα το εξής καταπληκτικό: Η τελευταία καθυστέρηση, αυτή που μετέθεσε το ραντεβού για τις 6 το απόγευμα, δεν οφειλόταν σε πολιτικά καραμπόλα αλλά σε… βλάβη του οτο κιου (του μηχανήματος από το οποίο διαβάζουν τη δήλωση) της ΕΡΤ!

Έσπευσαν αμέσως να μεταφέρουν ένα άλλο μηχάνημα στο Μαξίμου, αλλά ο αποθηκάριος είχε σχολάσει και δεν έβρισκαν τα κλειδιά! Άλλη πηγή μου έλεγε ότι το μηχάνημα δεν χάλασε, αλλά δεν πρόλαβε ποτέ να φύγει από την ΕΡΤ, γιατί η βάρδια του αποθηκάριου τελείωσε και με δεδομένο ότι υπερωρίες δεν υπάρχουν, όταν ο άνθρωπος ρώτησε αν μπορεί να φύγει του είπαν «φύγε».

Έτσι, όταν ζητήθηκε η τεχνική υποδομή για το διάγγελμα, δεν μπορούσαν να μπούνε στην αποθήκη. Σε κάθε περίπτωση, τι να κάνουν οι χριστιανοί, ξήλωσαν ένα μηχάνημα από το στούντιο και έτρεξαν να το πάνε στο Μαξίμου. Ήδη όμως ο χρόνος είχε περάσει… Αθάνατο ελληνικό κράτος…

πηγή: new post

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment