PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Γιατί να επιλέξετε στρινγκ μαγιό φέτος: Τα τολμηρά sexy μαγιό είναι must για το καλοκαίρι 2022


Τα στρινγκ μαγιό με brazil bottom έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο για το ακαταμάχητο στυλ τους αλλά και για την εύκολη προσαρμογή τους σε κάθε σωματότυπο. Εκτός από τολμηρά sexy μαγιό, τα brazil στρινγκ με κορδόνι και στο πλάι είναι ιδανικά για να κάθε τύπο περιφέρειας και ταιριάζουν τέλεια στις δικές σας καμπύλες. Δεν είναι λοιπόν να απορεί κανείς γιατί αποτελούν την πιο δημοφιλή επιλογή για το φετινό καλοκαίρι.

Πώς να επιλέξετε όμως τα καλύτερα για εσάς; Επειδή πέρα από την άνεση, μεγάλο ρόλο παίζει και το στυλ, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα λεοπάρ μαγιό θα φορεθούν πολύ φέτος και αποτελούν ένα πολύ κομψό pattern, που κορυφαίοι οίκοι, όπως η Dolce & Gabbana έχουν αναδείξει.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα to magio θα βρείτε μεγάλη συλλογή από τολμηρά sexy μαγιό, με λεοπάρ σχέδιο για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει! Δείτε μερικά top sellers σε στρινγκ μαγιό και brazil και ετοιμαστείτε για το πιο καυτό σας καλοκαίρι!

Ολόσωμο ή μήπως όχι;

Τα ολόσωμα λεοπάρ μαγιό ποτέ πριν δεν ήταν τόσο hot! Ξεχάστε τα βαρετά σχέδια για μαγιό κολυμβητηρίου και αγκαλιάστε τη νέα μόδα στα τολμηρά sexy μαγιό! Το ολόσωμο Obsessive Cancunella σε λεοπάρ σχέδιο, μπορεί να είναι ένα κομμάτι, όμως στην πραγματικότητα είναι πολλά περισσότερα από ένα συνηθισμένο στρινγκ μαγιό. Με λεπτές λωρίδες για το στήθος στο πάνω μέρος και στρινγκ brazil bottom, το συγκεκριμένο λεοπάρ μαγιό είναι ψηλό στους γοφούς και δένει στον λαιμό αφήνοντας ακάλυπτη την πλάτη και πολύ λίγα στην φαντασία, αφού σας χαρίζει ένα μοναδικό στυλ αιλουροειδούς που σας κάνει sexy και ακαταμάχητες.

Girlie and wild

Τα μπικίνι μπορούν να γίνουν από τα πιο τολμηρά sexy μαγιό που θα αναδείξουν το σώμα σας και θα σας κάνουν ακαταμάχητες. Και επειδή το λεοπάρ με το ροζ είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να δείξετε την θηλυκή και την άγρια πλευρά σας, το στρινγκ μαγιό μπικίνι Obsessive California σε λεοπάρ και ροζ απόχρωση με στρινγκ bottom σε brazil στυλ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Με διπλό ύφασμα για να μη διαφανίζει και κορδόνια στο πλάι και την πλάτη για τέλεια εφαρμογή, τολμήστε αυτόν τον sexy και girlie συνδυασμό και κλέψτε τις εντυπώσεις!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment