PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Γιατί δεν ξεκινάει το Κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών


Ένα πραγματικό στολίδι έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες στη γειτονιά του Λόφου Αξιωματικών επί της οδού Τζών Κένεντυ.

Πρόκειται για το ολοκαίνουριο Κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων και μάλιστα το δεύτερο στο Περιστέρι!

Καθημερινά το Peristerinews.gr δέχεται αρκετά μηνύματα από αναγνώστες για την οριστική έναρξη του αθλητικού χώρου δείχνοντας ότι υπάρχει μεγάλη επιθυμία για τη λειτουργία του από το κοινό της πόλης μας.

Δυστυχώς σύμφωνα με πληροφορίες μας η ημερομηνία λειτουργίας του νέου κολυμβητηρίου παραμένει ακόμα άγνωστη. Όπως μαθαίνουμε η κατάθεση του φακέλου του Δήμου Περιστερίου για την εξασφάλιση των αναγκαίων αδειών λειτουργίας κάπου κολλάει. Και συγκεκριμένα στο ότι για να αποσταλεί ο φάκελος πρέπει να συνοδεύεται από την υπογραφή τριών ναυαγοσωστών οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι του χώρου.

Βέβαια αυτοί οι τρείς ναυαγοσώστες δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Δήμο και φαίνεται δύσκολο να βρεθούν.

Όπως διεμήνυσε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης με αίτημά του στο Υπουργείο Εσωτερικών ζήτησε να προσλάβει τρείς ναυαγοσώστες οι οποίοι θα αμείβονταν από πόρους του Δήμου. Αυτό δεν έγινε αποδεκτό από το Υπουργείο και εκεί είναι που έχει υπάρξει το αδιέξοδο όσον αφορά τον αθλητικό χώρο στο Λόφο.

IMG_1116

Με την αδυναμία χορήγησης των απαραίτητων αδειών για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου παράλληλα στον υπερσύγχρονο χώρο φαίνεται δυστυχώς η εικόνα μιας παρατημένης αθλητικής μονάδας που θυμίζει ολυμπιακά ακίνητα!

Το νερό στη πισίνα έχει πρασινίσει και στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν πολλά σκουπίδια και ακαθάριστα χορτάρια.

Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη εύρεσης μιας λύσης στη λειτουργία του κολυμβητηρίου μιας και αν συνεχίσει να μένει εκτός λειτουργίας θα καταντήσει από καινούριο σε μεταχειρισμένο χωρίς να έχει λειτουργήσει μία μέρα!

IMG_1117

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment