PeristeriNews.gr
Πολιτική

Για υπαρκτό κίνδυνο πτώχευσης μίλησε η Αλέκα Παπαρήγα


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία λαού στο Κερατσίνι.

Για τον υπαρκτό κίνδυνο πτώχευσης μίλησε η Αλέκα Παπαρήγα κατά τη διάρκεια της ομιλίας της σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία λαού στο Κερατσίνι.

Η γ.γ της Κ.Ε του ΚΚΕ, τόνισε πως «πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την μέγιστη λαϊκή αυτενέργεια, ώστε ο λαός να εξασφαλίσει φάρμακα και τρόφιμα».

Και πρόσθεσε πως «δεν κινδυνολογούμε, ούτε θέλουμε τέτοιες εξελίξεις, αλλά αυτή η εξέλιξη είναι υπαρκτή και πιθανή».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως το ΚΚΕ έχει πλήρες πρόγραμμα με προτάσεις και σχέδιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ταμείων, τονίζοντας ότι το πρόγραμμα του ΚΚΕ δεν φτιάχνεται «ανά δεκαπενθήμερο» ούτε επηρεάζεται από τα εκλογικά ποσοστά.

Άναφερόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε «ξενέρωτο» το πρόγραμμα του, ενώ πρόσθεσε πως δεν φθάνει η «αντιμνημονιακή» ψήφος αλλά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να καταδικαστούν ως «υπηρέτες της αστικής τάξης στην Ελλάδα και των μονοπωλίων της ΕΕ», τονίζοντας ότι αν δεν καταδικαστούν ως τέτοια κόμματα, η πολιτική τους θα επιστρέψει μέσω άλλων κομμάτων.

Τέλος, παρότρυνε σε ισχυροποίηση του ΚΚΕ «γιατί χωρίς δυνατό ΚΚΕ δεν μπαίνει ούτε φρένο στα βάσανα του λαού», ξεκαθαρίζοντας πως το ΚΚΕ «δεν πρόκειται να συνδράμει στο δυνάμωμα της σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment