PeristeriNews.gr
Διεθνή

Για τον τελικό της Ευρωλίγκα συζήτησαν Παυλόπουλος- Ερντογάν


Ο τελικός της Ευρωλίγκας, στον οποίο στέφθηκε νικήτρια η Φενερμπαχτσέ, σχολιάστηκε στη σύνοδο του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ) από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλος.

Αρχικά, ο κ. Παυλόπουλος είπε στον Ερντογάν ότι περίμενε να νικήσει ο Ολυμπιακός. Ο Τούρκος πρόεδρος του απάντησε ότι η Φενερμπαχτσέ ήταν πολύ καλή.

Αργότερα, ο Ερντογάν ξαναμίλησε για τον τελικό του Final 4, μετά την ομιλία του Σέρβου υπουργού Εξωτερικών και αντιπροέδρου του ΟΣΕΠ Ίβιτσα Ντάτσιτς. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο προπονητής της τουρκικής ομάδας Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δυο σημαντικοί της παίκτες είναι Σέρβοι και στρέφοντας το βλέμμα του στον κ. Παυλόπουλο συνέχισε: «Να μην στενοχωριέται ο πολύτιμός μου φίλος. Και ο Κώστας Σλούκας που είναι δικός τους, Έλληνας, είναι κι αυτός της Φενερμπαχτσέ».

«Η Φενερμπαχτσέ έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης με μια ωραία συνεργασία. Κι ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Είμαστε περήφανοι. Μας χαροποιεί δε ειδικά το ότι όλα αυτά έγιναν με εξαιρετικό τρόπο στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι», κατέληξε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κένυα: Τουλάχιστον 188 πέθαναν σε πλημμύρες από τον Μάρτιο

Peristeri News

Επίθεση με σπαθί στο μετρό του Λονδίνου

Peristeri News

Σκωτία: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός Χάμζα Γιούσαφ

Peristeri News

Leave a Comment