Πολιτική

Για το λαό τα βάσανα δεν έχουν τέλος

Σε συνέντευξή της στο «Έθνος της Κυριακής» η Αλέκα Παπαρήγα.

«Το κεφάλαιο, ανεξαρτήτως εθνικής προέλευσης, έρχεται για να εκμεταλλευτεί πιο βαθιά τους εργαζόμενους, να εκτοπίσει τους μικρομεσαίους.

Αυτή η ανάπτυξη φέρνει στο λαό φτώχεια, ανεργία, αντιδραστικά εργασιακά και ασφαλιστικά μέτρα, κρίση και διαφθορά» τονίζει σε συνέντευξή της στο «Έθνος της Κυριακής» η Αλέκα Παπαρήγα.

«Τέτοια ανάπτυξη είχαμε και στην Ιρλανδία, φορολογικός παράδεισος, τεράστια κέρδη, τώρα φτώχεια και ερήμωση.

Τα κεφάλαια τώρα πήγαν αλλού», σημειώνει, ενώ εκφράζει την πεποίθηση ότι η επίθεση θα συνεχιστεί και όταν έρθει η ανάκαμψη, η οποία θα είναι σύντομη και αναιμική “για τον λαό τα βάσανα δεν θα έχουν τέλος».

Ερωτηθείσα για τις επιχειρηματικές συμφωνίες Ελλάδας – Κίνας επισημαίνει ότι οι θέσεις εργασίας που υπόσχονται είναι ελάχιστες, μπροστά σε αυτές που θα χαθούν.

Σε ό,τι αφορά τη στάση του κόμματος στον δεύτερο γύρο των εκλογών, λέει ότι «υπόγειες συμφωνίες το ΚΚΕ δεν έκανε και ούτε πρόκειται να κάνει με κανέναν».

Τέλος, αναφερθείσα στις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν ότι οι εξοπλιστικές δαπάνες φταίνε για την κρίση στην Ελλάδα, η κυρία Παπαρήγα σημειώνει ότι «κοροϊδεύει τον λαό όποιος ισχυρίζεται ότι όσο η χώρα είναι στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ μπορεί να προστατεύσει την άμυνα και τα κυριαρχικά της δικαιώματα».

Related posts

Αλ. Τσίπρας: Επιχειρείται επίθεση στο δημόσιο πανεπιστήμιο

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ψηφιακή κάρτα βάζει τέλος στην καταστρατήγηση του χρόνου εργασίας

Peristeri News

Μητσοτάκης: 16.500 θέσεις εργασίας για μακροχρόνια άνεργους άνω των 45 ετών

Peristeri News

Leave a Comment