Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Για το διπλό στην Τρίπολη ο Ατρόμητος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Έτοιμοι οι παίκτες της ομάδας μας για ένα ακόμα διπλό.

Mε 19 παίκτες αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι για την Τρίπολη η αποστολή της ομάδας εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ο Κώστας Γιαννούλης που αποκλείστηκε λόγω πυρετού.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Αθανασίου, Ζουέλα, Φυτανίδης, Νάστος, Μπάλλας, Μακρής, Τάτος, Δημούτσος, Σφακιανάκης, Μπρίτο, Επστάιν, Καραγκούνης, Μπέλιτς, Καραμάνος, Μήτρογλου, Αναστασάκος.

Οι Γκαρσία (προέρχεται από αμυγδαλίτιδα), Τόμας (έπαθε λουμπάγκο) έμειναν στην Αθήνα και θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά.

* Για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, η ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου ηττήθηκε σήμερα στη Τρίπολη από τον Αστέρα με σκορ 3-1. Το γκολ πέτυχε ο Δαβιλάς.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Έκπτωση 55€ σε 55 διαρκείας για τα 55 χρόνια του συλλόγου

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Ήττα με 95-75 από τον Παναθηναϊκό

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Δύσκολη αποστολή απέναντι στον Παναθηναϊκό

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment