PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Για το διπλό στη Βέροια με τον κόσμο του ο Ατρόμητος


Με χαλάρωμα στο αθλητικό κέντρο ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα στη Βέροια στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Με χαλάρωμα στο αθλητικό κέντρο ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα στη Βέροια στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι 19 παίκτες που έχουν επιλεγεί από χθες, αμέσως μετά αναχώρησαν για το «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να πάρουν την πτήση για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς να καταλύσουν σε ξενοδοχείο της Βέροιας.

Για το αυριανό παιχνίδι, θα είναι διαθέσιμη για τις ανάγκες των φιλάθλων του Ατρόμητου η Θύρα 5 του γηπέδου Βέροιας με τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από εκδοτήριο του γηπέδου πριν από την έναρξη του αγώνα.

*Για το πρωτάθλημα Νέων, η ομάδα Κ-20 θα αντιμετωπίσει αύριο στο Μακροχώρι Ημαθίας (11.00) τη Βέροια.

Η ομάδα Κ-17 θα παίξει για το πρωτάθλημα την Κυριακή στις 12.00 με τον ΟΦΗ στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών στην Κηπούπολη.

O Δημούτσος κλήθηκε πάλι στην Εθνική

Ο Ελίνι Δημούτσος κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική ομάδα από τον Φερνάντο Σάντος. Ο άσος της ομάδας μας που μετείχε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τον περασμένο μήνα, είναι πάλι μέσα στους «εκλεκτούς» του Ομοσπονδιακού Τεχνικού για τους αγώνες με Βοσνία και Σλοβακία.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ατρόμητος απέστειλε σήμερα ενημερωτικό email προς την Π.Ο. Φινλανδίας για τον τραυματισμό του Νιάζι Κούτσι που έχει κληθεί στην Εθνική Ομάδα της χώρας του για τον επίσημο αγώνα της 12ης Οκτωβρίου με τη Γεωργία και περιμένει απάντηση.

Στο email αναφέρεται ότι ο παίκτης έχει υποστεί σύσπαση στο δικέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Βέροια γιατί αδυνατεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και πρέπει να μείνει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη θεραπεία του.

Στην Εθνική Νέων ενσωματώθηκε εξάλλου από σήμερα ο τερματοφύλακας Βασίλης Μπάρκας ο οποίος κλήθηκε να συμμετάσχει στην αποστολή για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013, που θα διεξαχθεί στη Β. Ιρλανδία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment