PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Για να «εικοσαρίσει» πριν από το 2017!


Τον τελευταίο του αγώνα για το 2017 δίνει ο Ατρόμητος αύριο κόντρα στον Πλατανιά και ο στόχος είναι φυσικά το «τρίποντο» που θα τον εκτοξεύσει στους 20 βαθμούς, παρά το γεγονός ότι θα έχει δώσει 7 ματς εκτός έδρας σε 12 αγωνιστικές και με δύσκολους αντιπάλους.

Το μεγάλο ερωτηματικό για τον Γιώργο Κορακάκη είναι ο Χαβιέρ Ούμπιντες ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς κόντρα στην ομάδα των Χανίων και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, χωρίς πάντως οι πιθανότητες να είναι με το μέρος του Αργεντινού που «σφίγγει» τα δόντια.

Στα θετικά είναι η επιστροφή του Βασιλείου που όμως είναι δύσκολο να βγάλει 90λεπτο, ενώ ο προπονητής της ομάδας με δεδομένη την απουσία του Λε Ταλέκ να βγουν μπροστά και να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κειτά, Μπίτολο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Νάτσος, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπρίτο, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Κοντοές, Μπαστακός, Τόνσο, Βασιλείου.

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, η πιθανή ενδεκάδα για τους Περιστεριώτες είναι:

Γκορμπούνοφ – Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο – Μπάγκα, Κεϊτά – Λημνιός, Τόνσο, Μπρίτο – Παπαδόπουλος.

Διαιτητής θα είναι ο Δημήτριος Στυλιαράς (Αιτ/νίας), α’ βοηθός ο Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου), β’ βοηθός ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας) και 4ος ο Άγγελος Ζαραβίνος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment