PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Για κοκτέιλ στο Περιστέρι – 6 προτάσεις για την έξοδο σας


Καλοκαίρι και τι καλύτερο από ένα δροσερό κοκτέιλ στο Περιστέρι με το PeristeriNews.gr να σας παρουσιάζει 6 προτάσεις για την έξοδό σας.

Οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και ένα δροσερό κοκτέιλ τις απογευματινές ή τις βραδινές ώρες είναι ότι πρέπει για περάσουμε όμορφα σε κάποιο μαγαζί της πόλης.

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε 6 μαγαζιά με ψαγμένες γεύσεις σε κοκτέιλ και ποτά και θα σας συντροφεύσουν στις εξόδους σας το φετινό καλοκαίρι.

Amantes Amentes «Fine drinking culture» (Σαρανταπόρου 20)

Η εικόνα του μαγαζιού έχει εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του αφού θυμίζει κάτι από εξωτερικό και συγκεκριμένα από Λατινική Αμερική. Φημίζεται για τα εξαιρετικά κοκτέιλ, την κομψότητα του χώρου και την ποιοτική μουσική του, στοιχεία που το έχουν κάνει να έχει φανατικό κοινό. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα δύο επίπεδα με μια πανέμορφη αυλή κάτω και στο δεύτερο επίπεδο σας περιμένει ένα roof top bar, για πιο fun καταστάσεις.

Το Amantes Amentes μας προτείνει: Red your smile & Jack the Monkey

Red your smile: Τζιν αρωματισμένο από ένα είδος λαιμ, σιρόπι από ροζ γκρέιπφρουτ και σπιτική μαρμελάδα κόκκινων φρούτων.
Jack the Monkey: Τουιστ πίνα κολάδα με μπλέντ από έξι περιοχές της Καραϊβικής. αρωματισμένο γάλα καρύδας με ελληνικά μπαχαρικά, παλαιωμένο λικέρ πορτοκαλιού και φρέσκο ανανά.

Baroom (Αιμ. Βεάκη 54)

Για ένα νέο Baroom μιλούν όσοι το επισκέφτηκαν τις τελευταίες μέρες αφού το μαγαζί της Βεάκη ανανεώθηκε και όπως μπορείτε να δείτε είναι εντελώς διαφορετικό από πριν. Ένας καλοκαιρινός χώρος με σύγχρονη διακόσμηση που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και ήδη έχει προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες του πολυσύχναστου δρόμου.

Το Baroom μας προτείνει: Signature Baroom

Pink Beefeater strawberry τζιν με καρύδα, φράουλα και λάιμ. Μια πολύ δροσιστική επιλογή για τις θερμές νύχτες του καλοκαιριού.

Manor House (Αιμ. Βεάκη 36)

Η «ταράτσα» ή αλλιώς Manor House είναι η σταθερή επιλογή του καλοκαιριού στο Περιστέρι εδώ και πολλά χρόνια. Η διασκέδαση στη δροσερή ταράτσα του μαγαζιού κρατάει μέχρι αργά με τους επισκέπτες του να απολαμβάνουν ωραία μουσική, εξαιρετική εξυπηρέτηση και φυσικά μοναδικά κοκτέιλ και ποτά.

Το Manor House μας προτείνει: Navy Citrus

Ένα δροσερό κοκτέιλ με Vodka, Agricol rum, τόνους από κανέλα κεϋλάνης, μανταρίνι και λεμονόχορτο.

Sempre coffee & cocktail bar (Αιμιλίου Βεάκη 51 & Σαρανταπόρου)

Η κλασσική αξία της Βεάκη, το Sempre είναι το μαγαζί σημείο κατατεθέν για τον διάσημο δρόμο του Περιστερίου και αποτελεί μια σίγουρη επιλογή για πρωινή ή βραδινή επίσκεψη. Έχει φανατικούς πελάτες εδώ και πολλά χρόνια ενώ όσοι το επισκέπτονται για πρώτη φορά απολαμβάνουν τις πολύ καλές επιλογές σε brands και τη μοναδική εξυπηρέτηση. Στο Sempre θα βρείτε για το επόμενο διάστημα τα αγαπημένα σας κοκτέιλ κάθε Πέμπτη στα 6€.

To Sempre μας προτείνει: Apple Mushup

Ένα απόλυτα καλοκαιρινό κοκτέιλ που είναι μια κορυφαία επιλογή με σορμπέ πεπόνι, γκρίναλς από τζιν, κόρντιαλ από μήλα Σμιθ πράσινα, μικρή νότα από Απσέντι και φρεσκοστημένο λάιμ.

T2 Espresso – Bar (Αιμ. Βεάκη 45)

Άλλο ένα κλασσικό στέκι στη Βεάκη αποτελεί το T2 espresso-bar. Ένα μαγαζί που διαθέτει εξαιρετικά μοντέρνο χώρο, άψογη εξυπηρέτηση και φυσικά κοκτέιλ και ποτά που δημιουργούν συνεχώς ευχαριστημένους πελάτες που το επιλέγουν σταθερά. Μπορείτε να το επιλέξετε για τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές βόλτες σας απολαμβάνοντας το ευχάριστο περιβάλλον που διαμορφώνουν οι άνθρωποι του.

To Τ2 espresso-bar μας προτείνει: Rum cocktail

Μια ιδιαίτερα καλοκαιρινή επιλογή με λευκό και μαύρο ρούμι, φρούτο του πάθους και χυμό πορτοκαλιού, χυμό lime, σιρόπι και γρεναδίνη.

Whatever (Αιμ. Βεάκη 43)

Ακόμα ένα όμορφο στέκι της Βεάκη είναι το Whatever. Ένα all-day bar που φιλοξενεί κόσμο κάθε ηλικίας και προσφέρει υπηρεσίες καφέ, φαγητού και ποτού για τους πιο επιλεκτικούς πελάτες. Η διασκέδαση στο Whatever κρατάει μέχρι αργά το βράδυ με τους bartenders του μαγαζιού να δημιουργούν μοναδικά κοκτέιλ και ποτά υπό τους ήχους εξαιρετικών μουσικών επιλογών.

Το WHATEVER μας προτείνει: CABERA

Μια δροσερή επιλογή από τους ειδικούς του μαγαζιού με Vodka, ελαιοσάκχαρα φράουλας, καρύδα, σιρόπι ζάχαρης και λάιμ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment