PeristeriNews.gr
Πολιτική

Για εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων συμφώνησαν Μητσοτάκης – Λεβέντης


Στην ανάγκη υλοποίησης ενός εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων στην Οικονομία, τη Δημόσια Διοίκηση και την Παιδεία συμφώνησαν κατά τη μεταξύ τους συνάντηση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, όπως επισημαίνεται από πλευράς Ν.Δ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτές οι μεταρρυθμίσεις θα υπερβαίνουν τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Μνημόνιο και θα επεκτείνονται σε όλους τους τομείς. «Το εθνικό σχέδιο περιλαμβάνει βαθιές τομές στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος», προσθέτει η Ν.Δ.

Κατά τη Ν.Δ., στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε «η σημαντική υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών απόρροια του κλίματος αβεβαιότητας στην πραγματική οικονομία της χώρας με βαρύτατες ευθύνες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Επίσης, συζητήθηκαν «το δυσβάσταχτο κόστος που πληρώνουν καθημερινά οι πολίτες από την μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης», καθώς και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα η ελληνική κοινωνία και η ελληνική οικονομία.

Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του κ. Μητσοτάκη για ξεχωριστές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment