PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση έχει πλήρη συναίσθηση των ευθυνών της


Τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος απαντώντας στις αιτιάσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το τρίτο μνημόνιο.

Η κυβέρνηση έχει πλήρη συναίσθηση των ευθυνών της, τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη απαντώντας στις αιτιάσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το τρίτο μνημόνιο.

«Αριστεροί είμαστε, δεν είμαστε εκτός τόπου και χρόνου», δήλωσε συγκεκριμένα στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, προσθέτοντας ότι «αριστερό είναι ο,τιδήποτε εξυπηρετεί τις ανάγκες του λαού, προσαρμοσμένο στις συνθήκες».

Όπως είπε, τα μέτρα θα είναι κοντά στον στρατηγικό στόχο της κυβέρνησης, έχουν ιδεολογικό πρόσημο με σταθερή άποψη και όχι ιδεοληψίες. «Μιλήσαμε με ειλικρίνεια στον ελληνικό λαό για το δυσάρεστο κομμάτι των μέτρων για να βγούμε γρήγορα από την κρίση και τις πολιτικές λιτότητας. Μας έδωσε την εμπιστοσύνη να βγάλουμε τη χώρα από αυτά με ένα σχέδιο που θα στοχεύει σε νέα Ελλάδα. Με αυξημένους φόρους δεν είναι δυνατόν να λύσουμε το πρόβλημα της χώρας. Αυτή είναι η διαφορά μας από την προηγούμενη κυβέρνηση», τόνισε.

Στόχος των κυβερνητικών σχεδιασμών σύμφωνα με την κ. Γεροβασίλη είναι η αναστροφή του κλίματος ώστε η χώρα να γίνει ελκυστική σε επενδύσεις, που αποτελούν πρώτη προτεραιότητα. «Αυτό θα γίνει όταν αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και με ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα», επισήμανε.

Σημείωσε παράλληλα πως η κυβέρνηση ζητεί ευρεία στήριξη, εκτιμώντας πως θα δημιουργηθούν συμμαχίες. «Δεν είναι λόγος εντυπωσιασμού οι συζητήσεις περί Λεβέντη κλπ. Σε μια προοδευτική κατεύθυνση πιστεύουμε πως θα υπάρξουν συνεργασίες- συμμαχίες σε στόχους που αποτυπώνονται και είναι κοινοί μεταξύ αυτών που συμφωνούν. Κάθε φωνή που θα συγκλίνει με στόχο το συμφέρον της χώρας θα ακουστεί», είπε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Εποικοδομητική συνάντηση αλλά και «καρφιά» στις δηλώσεις

Peristeri News

Τι προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών για την αλλαγή του ονόματος

Peristeri News

Πού ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές 2024

Peristeri News

Leave a Comment