Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Γερμανία: Συνελήφθη ύποπτος για διακίνηση όπλων

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τη σύλληψη 34χρονου που θεωρείται ύποπτος για διακίνηση όπλων επιβεβαίωσαν οι εισαγγελικές αρχές της Στουτγάρδης, αποφεύγοντας όμως να σχολιάσουν πληροφορία ότι είναι πιθανόν ο άνδρας να προμήθευσε με τέσσερα όπλα τους δράστες των επιθέσεων στο Παρίσι.

«Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι ένας άνδρας κρατείται ως ύποπτος για διακίνηση όπλων» δήλωσε εκπρόσωπος του εισαγγελέα του κρατιδίου της Βάδης-Βιρτεμβέργης στο πρακτορείο Reuters, διευκρινίζοντας ότι η σύλληψη έγινε την Τρίτη.

Νωρίτερα, η εφημερίδα Bild δημοσίευσε την πληροφορία ότι ο άνδρας θεωρείται ύποπτος για πώληση τεσσάρων όπλων στους δράστες των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τέσσερα πυροβόλα όπλα – δύο AK-47, κινεζικής κατασκευής, και δύο Zastava M70, γιουγκοσλαβικής κατασκευής- πωλήθηκαν online από έναν άνδρα στις 7 Νοεμβρίου σε αγοραστή «αραβικής καταγωγής».

Τέσσερα email που βρέθηκαν έκτοτε στο smartphone του ύποπτου δείχνουν ότι είχε επαφή με έναν «Αραβα στο Παρίσι». Οι γαλλικές εισαγγελικές αρχές θεωρούν ότι τα όπλα χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις στο Παρίσι.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η κλιμάκωση των Χούθι ανησυχεί και την Κίνα

Peristerinews.gr Newsroom

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Αυστηροί περιορισμοί στην πρόσβαση των παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Peristerinews.gr Newsroom

Ιαπωνία: Πάνω από 100.000 οι αιωνόβιοι για πρώτη φορά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment