PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Γενική συνέλευση και εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου


Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 στο ΚΥΒΕ Εθνάρχου Μακαρίου και ώρα 15:00 εώς τις 21:00.

Η ανακοίνωση της Αντιπροέδρου του Συλλόγου Βασιλικής Μαλλιοστάθη:

Η ανάπτυξη του εμπορίου είναι αποτέλεσμα ατομικής προσπάθειας αλλά και συλλογικής ΔΡΑΣΗΣ! Ο Εμπορικός Σύλλογος είναι η ΦΩΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ! Είναι το όχημα που μπορεί να προωθήσει τα αιτήματά μας στους φορείς λήψης αποφάσεων που μας αφορούν.

Μέχρι σήμερα έχουμε προσπαθήσει με εντιμότητα, πείσμα και αποφασιστικότητα να προασπίσουμε τα συμφέροντα των μελών μας, αλλά και γενικότερα τις θέσεις όλων των εμπόρων της περιοχής μας.

Κάποιοι από τους στόχους μας έχουν ήδη επιτευχθεί. (Αποτέλεσμα και των δικών μας προσπαθειών είναι η άρση της απόφασης δημιουργίας εμπορικού κέντρου, τύπου Mall, στον Κηφισό.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει αυτό για την αγορά μας.) Υπάρχουν όμως θέματα – εκκρεμότητες που πρέπει να δρομολογηθούν και να αγωνιστούμε για την επίτευξή τους.

Κατόπιν παραιτήσεως της πλειοψηφίας και βάση του άρθρου 11/7 του καταστατικού σας προσκαλούμε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 στο ΚΥΒΕ Εθνάρχου Μακαρίου και ώρα 15:00 εώς τις 21:00. Να συμμετέχετε στη Γενική Συνέλευση και την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του Συλλόγου μας 2105771110 και 6932244886 έως τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013.

Θέματα προς συζήτηση:

  • Ασφαλιστικό
  • Φορολογικό
  • Ωράριο καταστημάτων και λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές
  • Μετρό
  • Προτάσεις των μελών μας για την προώθηση και ανάπτυξη του εμπορίου στην περιοχή μας

Αγαπητοί Συνάδελφοι, σε αυτήν την τραγικά δύσκολη εποχή που βιώνουμε όλοι , που τα λουκέτα απειλούν τα καταστήματα μας, σε αυτήν την εποχή που η ανεργία χτυπά την πόρτα μας, πιστεύουμε περισσότερο από ποτέ ότι είναι επιτακτική η ανάγκη της ανασυγκρότησής μας.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομολογημένες και αυταπόδεικτες αιφνίδιες μεταβολές συνθηκών όπως επίσης και σοβαρές παραβάσεις τη ισχύουσας Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Πρέπει να οπλιστούμε με τα δικά μας όπλα, μέσω των φορέων μας με συλλογικές κινήσεις και δράσεις.

Μας λένε ότι όταν περάσουν «όλα αυτά» θα ζούμε σε μια «άλλη» καλύτερη Ελλάδα.

Δηλαδή οι περιούσιες που χάνονται, οι ζωές που καταστρέφονται θα αποκατασταθούν;

Οι επιχειρήσεις που κλείνουν και τα σπίτια που κατάσχονται θα επιστραφούν;

Εκατοντάδες χιλιάδες απολύονται , μισθοί και συντάξεις κατακρεουργούνται, η οικονομία βουλιάζει και το κράτος συνεχίζει την μανιακή φορολόγηση των ήδη φορολογημένων.

Τέλος σε όσους παίζουν με τη δική μας ευφυΐα. Ας βρούμε τους δικούς μας δρόμους μαζικής αντίστασης για να σώσουμε όσους και ότι προλαβαίνουμε να περισώσουμε.

Τώρα επιβάλλεται η συσπείρωση και η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Η συγκυρία απαιτεί ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΔΡΑΣΗ!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment