PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Γέμισε ξανά με ράντζα το νοσοκομείο «Αττικόν»


Γέμισε με ράντζα το νοσοκομείο «Αττικόν» καθώς στη λήξη της εφημερίας του ανήλθαν σε 90 όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.

Όπως χαρακτηριστικά ισχυρίζεται ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ δεν είναι εικόνα αυτή των νοσοκομείων. Να μην χωράς στους διαδρόμους των παθολογικών και πνευμονολογικών κλινικών από τα ράντζα. Να νοσηλεύονται ασθενείς με παθολογικά προβλήματα σε κλινικές του χειρουργικού τομέα.

Έτσι παρά τις διαβεβαιώσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας ότι τα ράντζα στα νοσοκομεία τείνουν προς εξαφάνιση πάραυτα φαίνεται ότι ακόμη βασιλεύουν.

Έτσι εν μέσω έξαρσης των αναπνευστικών ιώσεων το Αττικόν η ναυαρχίδα του ΕΣΥ εμφάνισε πάλι ράντζα.

Τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ η έλλειψη παθολογικών και πνευμονολογικών νοσοκομειακών κρεβατιών για να καλύψουν τις ανάγκες τώρα με την έξαρση των ιώσεων.

Φταίνε οι σοβαρές ελλείψεις προσωπικού που δεν επιτρέπουν την λειτουργία των απαραίτητων παθολογικών και πνευμονολογικών κλινών.

Βάση των ίδιων στοιχείων στη χώρα μας διαθέτουμε 3,5 κλίνες ανά 1000 κατοίκους. Ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι 5,3 κλίνες ανά 1000 κατοίκους. Χιλιάδες κλίνες από τα νοσοκομεία της χώρας μας υπολειτουργούν λόγω ελλείψεων προσωπικού. Γι αυτό είναι αδύνατη η διαχείριση με ασφάλεια των παθολογικών και πνευμονολογικών κλινικών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Leave a Comment