PeristeriNews.gr
Lifestyle

«Game of Thrones», η πιο δημοφιλής σειρά παγκοσμίως


Πρώτη στη λίστα με τις σειρές που «κατέβηκαν» παράνομα μέσω διαδικτύου.

Την αμερικανική σειρά φαντασίας «Game of Thrones», η οποία ήταν και παραμένει η πιο δημοφιλής σειρά παγκοσμίως, συναντάμε στην κορυφή της λίστας με τις σειρές που «κατέβηκαν» παράνομα μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με δημοσίευση της ιστοσελίδας TorrentFreak.

Η λίστα περιλαμβάνει τα επεισόδια εκείνα που έκαναν τα torrents να πάρουν φωτιά παγκοσμίως, την ίδια στιγμή που δεν διαφαίνεται κάποια λύση για το – διεθνών διαστάσεων – πρόβλημα της πειρατείας. Θυμίζουμε πως πριν από μερικούς μήνες, ο πρόεδρος της Time Warner, Τζεφ Μπεκς, είχε δηλώσει πως «Ο τίτλος του πιο “κατεβασμένου” τηλεοπτικού σόου στον κόσμο είναι καλύτερο και από το βραβείο Emmy».

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το «Game of Thrones» βρίσκεται στην πρώτη θέση, με το φινάλε του τρίτου κύκλου να σημειώνει 5.9 εκατομμύρια κατεβάσματα, ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει το «Breaking Bad» (4.2 εκατομμύρια κατεβάσματα), με τον εξαιρετικό Bryan Cranston στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας, συναντάμε τη δραματική σειρά «The Walking Dead» (3.6 εκατομμύρια κατεβάσματα), η οποία συνεχίζει να καταρρίπτει τα ρεκόρ τηλεθέασης στην Αμερική αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, σε 122 χώρες.

Ο 3ος κύκλος της σειράς, ανακηρύχθηκε διεθνώς ως ο πιο επιτυχημένος – από πλευράς τηλεθέασης – στη συνδρομητική τηλεόραση, ξεπερνώντας κατά πολύ και τον ανταγωνισμό στις μεγάλες αγορές αλλά και τις προηγούμενες σεζόν που είχαν προβληθεί.

Το «The Walking Dead» έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 2 βραβεία Emmy, στην κατηγορία «Καλύτερο μακιγιάζ», και μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία «Καλύτερη Δραματική Σειρά».

Οι 10 πρώτες σειρές σε κατεβάσματα (downloads)

«Game of Thrones» (5.900.000 downloads)
«Breaking Bad» (4.200.000 downloads)
«The Walking Dead» (3.600.000 downloads)
«The Big Bang Theory (3.400.000 downloads)
«Dexter» (3.100.000 downloads)
«How I Met Your Mother» (3.000.000 downloads)
«Suits» (2.600.000 downloads)
«Homeland» (2.400.000 downloads)
«Vikings» (2.300.000 downloads)
«Arrow» (2.200.000 downloads)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment