Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Γαλλία: Έντεκα οι υποψήφιοι στις προεδρικές εκλογές

Επικυρώθηκαν σήμερα από το Συνταγματικό Συμβούλιο της Γαλλίας οι υποψηφιότητες έντεκα προσώπων που θα λάβουν μέρος στον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου.

Οι υποψήφιοι, που ανακηρύχθηκαν από τον πρόεδρο του συμβουλίου, Λοράν Φαμπιούς, περιλαμβάνουν την ηγέτιδα του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν, τον ανεξάρτητο κεντρώο υποψήφιο Εμανουέλ Μακρόν και τον συντηρητικό Φρανσουά Φιγιόν.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι: Μπενουά Αμόν, Ναταλί Αρτό, Φρανσουά Ασελινό, Ζακ Σεμινάντ, Νικολά Ντουπόν-Ενιάν, Ζαν Λασάλ, Ζαν-Λικ Μελανσόν, Φιλίπ Πουτού.

Οι δύο υποψήφιοι που θα έρθουν πρώτοι στον πρώτο γύρο θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο που θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ισπανία: Έκτακτο πακέτο φοροελαφρύνσεων λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Peristeri News

Τουρκία: Επιστολή «διαμαρτυρίας» για τους Patriot στην Κάρπαθο

Peristeri News

Βόρεια Κορέα: Σαρωτική νίκη για το κόμμα του Κιμ Γιονγκ Ουν στις εκλογές

Peristeri News

Leave a Comment