Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Γαλλία: Απομακρύνουν περίπου 1.600 άτομα από πλημμυρισμένες περιοχές

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Νέες πλημμύρες προκάλεσαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις που έπληξαν χθες Πέμπτη περιοχές της νότιας Γαλλίας, με εκατοντάδες διασώστες και ελικόπτερα να απομακρύνουν περίπου 1.600 ανθρώπους, οι περισσότεροι εκ των οποίων κατασκηνωτές.

Περισσότερο επλήγη η περιοχή Γκαρ, όπου 119 παιδιά, πολλά εκ των οποίων από τη Γερμανία, απομακρύνθηκαν από κατασκήνωση στο Σεν-Ζιλιέν-ντε-Πεϊρολά, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας.

Στην Γκαρ απομακρύνθηκαν συνολικά 750 άνθρωποι, κυρίως από κατασκηνώσεις, όπως δήλωσε στο ειδησεογραφικό κανάλι της Γαλλίας BFM-TV αξιωματούχος της περιοχής.

Σωστικά συνεργεία, ανάμεσά τους και δύτες, χτένισαν την περιοχή αναζητώντας έναν άνδρα που αγνοούνταν. Το BFM-TV μετέδωσε ότι πρόκειται για έναν 70χρονο Γερμανό, ο οποίος εκφράζονται φόβοι ότι έχει παρασυρθεί από τα νερά μαζί με το φορτηγάκι του.

Τέσσερα παιδιά από τη Γερμανία νοσηλεύονται με υποθερμία στο Μπανιόλ-σιρ-Σεζ, μια πόλη στις όχθες του ποταμού Σεζ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η κλιμάκωση των Χούθι ανησυχεί και την Κίνα

Peristerinews.gr Newsroom

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Αυστηροί περιορισμοί στην πρόσβαση των παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Peristerinews.gr Newsroom

Ιαπωνία: Πάνω από 100.000 οι αιωνόβιοι για πρώτη φορά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment