Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Βρούτσης: Εκτός ΕΤΕΑΝ τα ταμεία των ενστόλων

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας κατά την έναρξη της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Την εξαίρεση των Ταμείων των ενστόλων από την ένταξη στο ΕΤΕΑ ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης κατά την έναρξη της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ο υπουργός κατέθεσε νομοτεχνική ρύθμιση στο πολυνομοσχέδιο με την οποία τα Ταμεία των Αστυνομικών Υπαλλήλων και των Λιμενικών μπορούν μέχρι 31-12-2014 να μετατραπούν σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και να μην ενταχθούν στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), μετά από σύμφωνη γνώμη των αντιπροσωπευτικότερων οργανώσεων των κλάδων των ασφαλισμένων και μετά από εκπόνηση αναλογιστικής μελέτη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη

Peristerinews.gr Newsroom

ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση επιχείρησε να πάρει τις περιουσίες των πολιτών νύχτα»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment