PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Βρούτσης: Δειλός Πρωθυπουργός οδηγεί σε εθνική καταστροφή


Το τιμόνι της χώρας βρίσκεται στα χέρια ενός άβουλου και δειλού Πρωθυπουργού που έβαλε τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ πάνω από τον λαό, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης.

Το τιμόνι της χώρας βρίσκεται στα χέρια ενός άβουλου και δειλού Πρωθυπουργού που έβαλε τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ πάνω από τον λαό και οδηγεί σε εθνική καταστροφή, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στον ρ/σ Alpha 9,89.

Υποστήριξε μάλιστα ότι «αν βγει αυτό το ‘’ΟΧΙ’’ η Ελλάδα τελείωσε, θα ζήσουμε στιγμές τραγωδίας, όχι όμως ότι το ‘’ΝΑΙ’’ θα οδηγήσει την επόμενη μέρα στον παράδεισο».

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, ο κ. Τσίπρας «αισθάνεται πολιτικά την ανάγκη να αποδράσει και είναι ήδη ο Πρωθυπουργός με τις κλειστές τράπεζες». «Ο ίδιος θα παρακαλάει να βγει το ‘’ΝΑΙ’’ γιατί αν βγει το ‘’ΟΧΙ’’ δεν θα ξέρει τι να το κάνει», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του στην κυβέρνηση, είπε ότι «ο ελληνικός λαός βρίσκεται στα χέρια μια ανυπόληπτης κυβέρνησης που τον εξαπάτησε».

«Συνιστώ ψυχραιμία, ομοψυχία και εθνική ενότητα, αυτό όμως δεν πρέπει να αποτελεί παγίδα και να μην διατυπώνουμε τις απόψεις μας. Τον επόμενο μήνα συντάξεις και μισθοί δεν υπάρχουν, αυτά που θα δούμε από την επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ τραγικά», υποστήριξε ο κ. Βρούτσης, εκτιμώντας ότι «μιλάμε για πολιτικούς απατεώνες, που θέλουν να μας κάνουν τριτοκοσμική χώρα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment