PeristeriNews.gr
Οικονομία

Γ. Βαρουφάκης: Το παιχνίδι του «μουτζούρη» πρέπει να τελειώσει


Άρθρο του Γιάνη Βαρουφάκη σε γερμανική οικονομική εφημερίδα, στο οποίο ο υπουργός Οικονομικών εκτιμά ότι από αυτό το «τοξικό» παιχνίδι επωφελούνται μόνο οι εχθροί της Ευρώπης.

«Το παιχνίδι του μουτζούρη πρέπει να τελειώσει» είναι ο τίτλος άρθρου του Γιάνη Βαρουφάκη στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, στο οποίο ο υπουργός Οικονομικών εκτιμά ότι από αυτό το «τοξικό» παιχνίδι επωφελούνται μόνο οι εχθροί της Ευρώπης.

«Πρέπει να σταματήσει», καθώς μόνο τότε θα μπορούσε η Ελλάδα – με τη στήριξη των Ευρωπαίων εταίρων της, οι οποίοι έχουν συμφέρον από την οικονομική της ανάκαμψη – να επικεντρώσει την προσοχή της στην εφαρμογή αποτελεσματικών μεταρρυθμίσεων και πολιτικών στρατηγικών που ενισχύουν την ανάπτυξη, σημειώνει ο κ. Βαρουφάκης.

«Αυτό είναι απαραίτητο, προκειμένου η Ελλάδα τελικά να είναι σε θέση να αποπληρώσει τα χρέη της και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους πολίτες της», γράφει ο ΥΠΟΙΚ και προσθέτει ότι, ειδικά Έλληνες και Γερμανοί «έχουν ξεπέσει σε ένα σημείο ηθικής επιδειξιομανίας, αλληλοκατηγοριών και ανοιχτής εχθρότητας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λήγει αύριο η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Peristeri News

Μειώθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Ιανουάριο

Peristeri News

Φορολοταρία Ιανουαρίου 2024 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Leave a Comment