PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ. Σπανός: Τελειώστε τους!


Αίτημα στις αστυνομικές αρχές να παρέμβουν και να εντοπίσουν τους φιλάθλους που προχώρησαν σε ρίψη κροτίδων στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό υπέβαλε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Η διοίκηση των Περιστεριωτών ζητάει να επιληφθεί του ζητήματος η αστυνομία ως “προληπτικό μέτρο”, μετά από το επεισόδιο που οδήγησε σε διπλή διακοπή της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 8η αγωνιστική της Super League.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος κατέθεσε αίτημα στις Αστυνομικές Αρχές να γίνει χρήση των Ηλεκτρονικών Καμερών του γηπέδου Περιστερίου για να εντοπιστεί εκείνος ή εκείνοι που προχώρησαν στη ρίψη δύο κροτίδων εντός του αγωνιστικού χώρου κατά την χθεσινή αναμέτρηση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και ως αποτέλεσμα είχε τις ισάριθμες (προσωρινές) διακοπές ώστε να επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η πρωτοβουλία μας αυτή αποτελεί προληπτικό μέτρο αφενός για την προστασία του γηπέδου Περιστερίου και αφετέρου για την αποφυγή τραυματισμού αθλητή από τη ρίψη τέτοιων αντικειμένων”.

Γ. Σπανός: Τολμήστε να τους τελειώσετε

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, με γραπτή δήλωση ζήτησε την αποπομπή των διαιτητών του αγώνα από την ΕΠΟ, κάνοντας λόγο για “αναξιοπιστία στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Η δήλωση του Γιώργου Σπανού:

“Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ,

Γνωρίζω το ήθος σας. Έχετε την ιστορική ευθύνη να καθαρίσετε τους πίνακες από ανίκανους “χιλιοτραγουδισμένους” διαιτητές τύπου Δημητρόπουλου, Γεωργαράκου που το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν νερό στο μύλο της αναξιοπιστίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελειώστε τους! Προκαλούν το κοινό αίσθημα. Τολμήστε! Η κοινή γνώμη θα είναι μαζί σας”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment