PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ. Σπανός: «Στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας ο Ατρόμητος» (video)



Δηλώσεις πριν τον αγιασμό και την πρώτη προπόνηση της ομάδας παραχώρησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ…

Δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου παραχώρησε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός λίγο πριν την έναρξη του αγιασμού και της πρώτης προπόνησης της ομάδας για την νέα περίοδο.

«Ο Ατρόμητος τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Μας ικανοποιεί αυτή η σταθερότητα που δείχνει η ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Για λεπτομέρειες δύο σερί χρονιές δεν καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Θα είναι ιστορική επιτυχία της ομάδας αν το πετύχουμε φέτος» επεσήμανε πριν την έναρξη της προπόνησης ο Σπανός.

Σχετικά με τις μεταγραφές ανέφερε: «Κατά 90% έχουμε ένα ολοκληρωμένο ρόστερ, το οποίο δεν έχει πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει συνοχή και ομοιογένεια. Θα γίνουν το πολύ δύο μεταγραφές ακόμα, μία σίγουρα. Θα εξαρτηθεί και από το αν υπάρξουν αποχωρήσεις. Θα είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη».

Επίσης, απευθυνόμενος στους οπαδούς, σημείωσε: «Ξέρετε ότι δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι θα έχουμε μια ομάδα που θα ματώνει μέσα στο γήπεδο. Ο Ατρόμητος συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες ομάδες της χώρας. Σας θέλουμε δίπλα μας και σας υπόσχομαι ότι θα σας δώσουμε χαρές».



Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι έκανε το 2-0 στη σειρά με τον Κολοσσό και πέρασε στα ημιτελικά (vid)

Peristeri News

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Leave a Comment