PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ. Σπανός: Ο Ατρόμητος στην Superleague και άλλοι μάχη στα μπαράζ (video)


Ξεκάθαρο μήνυμα συσπείρωσης με τον κόσμο του Περιστερίου έστειλε με τις δηλώσεις του στον αγιασμό της ομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός.

Τα εχέγγυα να παραμείνει ανταγωνιστικός και να εκπληρώσει τους φετινούς του στόχους διαθέτει ο Ατρόμητος σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Σπανός. Ο πρόεδρος μίλησε για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, που βρίσκονται σε συνάρτηση με τη γενικότερη κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και τόνισε ότι ο κάθε φίλαθλος του Ατρόμητου πρέπει να αναλογιστεί πού βρίσκονται σήμερα άλλοι παραδοσιακοί αντίπαλοι του Ατρόμητου και πού η Περιστεριώτικη ομάδα.

«Αν κάνουμε έναν απολογισμό της περυσινής κακής χρονιάς θα δούμε ότι πήραμε μια ευρωπαϊκή πρόκριση, βρεθήκαμε μια ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και δυο βαθμούς μακριά από την είσοδο στα πλέι-φ. Το ευχάριστο φέτος είναι ότι υπάρχει άπλετος χρόνος για προετοιμασία και προγραμματισμό και ότι από την πρώτη μέρα ο προπονητής μας έχει όλο το ρόστερ στη διάθεσή του. Επίσης, σημαντικό είναι ότι οι ξένοι που ήρθαν πέρυσι έχουν πλέον προσαρμοστεί και θα είναι από την αρχή της προετοιμασίας. Οπότε θεωρώ ότι υπάρχουν όλα τα εχέγγυα, υπάρχει ποιότητα για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στις ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος».

Για τους στόχους και τη μείωση του μπάτζετ: «Ουσιαστικά κάναμε έναν προγραμματισμό χωρίς να γνωρίζουμε τα οικονομικά δεδομένα της σεζόν. Υάρχει ένα ομιχλώδες οικονομικά τοπίο που αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε τα έσοδα που θα έχουμε τη φετινή σεζόν. Εμείς κοιτάμε να είμαστε οικονομικά αυτάρκεις, να μην έχει κανένα πρόβλημα ομάδα είτε είναι εδώ ο Σπανός είτε φύγει, δηλαδή να μπορεί να λειτουργήσει μόνη της. Θεωρώ όμως ότι υπάρει και η ποιότητα παρά τη μείωση του μπάτζετ. Το θέμα είναι να υπάρχει τεχνογνωσία και θεωρούμε ότι οι φετινές μεταγραφές θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε κι έναν βασικό κορμό από τα προηγούμενα χρόνια και νομίζω ότι θα παρουσιάσουμε μια καλή ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και από εκεί και πέρα θα έρχονται και οι νίκες».

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφικές κινήσεις: «Όσο είναι ανοιχτή η μεταγραφική αγορά και όσο εξελίσσεται η προετοιμασία μπορεί να προκύψει κάποια προσθήκη ή κάποια αποχώρηση. Εμείς θα κοιτάξουμε να καλύψουμε το οποιοδήποτε κενό. Σαφώς όμως ο βασικός προγραμματισμός έχει γίνει και ο προπονητής μας έχει τους παίκτες που έχει ζητήσει».

Για τα παιδιά από τις ακαδημίες που ανέβηκαν: «Δίνουμε μεγάλο βάρος στις ακαδημίες και όπως είδατε και φέτος έχουμε παιδιά που ανέβηκαν. Τους δίνουμε την ευκαιρία να κάνουν μια επαγγελματική καριέρα. Ευχόμαστε να βγουν τα νέα παιδιά, εμείς θα τα στηρίξουμε».

Για την ανταπόκριση του κόσμου από τις πωλήσεις των διαρκείας: «Από ό,τι έχω πληροφορηθεί είμαστε στα περυσινά δεδομένα. Έχω πει ότι ένας τόσο μεγάλος δήμος θα πρέπει να έχει και τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση. Θα πρέπει να βλέπουμε και το παρελθόν και να είμαστε και ευχαριστημένοι με αυτό που έχουμε. Και μέσα στην πόλη μας πολύ πρόσφατα έγιναν κάποια μπαράζ με ομάδες που πριν κάποια χρόνια γινόντουσαν ομηρικές μάχες. Οπότε αν αναλογιστούμε που βρίσκεται τώρα ο Ατρόμητος θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Θέλουμε τη συμπαράσταση όλου του Περιστερίου για να γινόμαστε καλύτεροι».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment