Viber
PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Απαντήσεις για την εξαγορά του νέου κτιρίου από την Περιφέρεια

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Απαντήσεις σχετικά με τις προθέσεις της απερχόμενης διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής για την εξαγορά του νέου κτιρίου για τη στέγαση των κεντρικών της υπηρεσιών, ζητά ο Γιάννης Σγουρός.

Το ερώτημα προέκυψε μετά την εισαγωγή θέματος για ψήφιση της πίστωσης ύψους 20 εκ. € στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας την 19.7.2019, που αντιστοιχεί στο κόστος εξαγοράς του κτιρίου στο οποίο είχε καταλήξει η διοίκηση της Περιφέρειας στο Περιστέρι, το οποίο ήταν και το μόνο που συμμετείχε στον διαγωνισμό που είχε γίνει.

Ο Γ. Σγουρός που είχε εκδώσει σειρά ανακοινώσεων για τον τρόπο με τον οποίο μεθοδεύτηκε η συγκεκριμένη διαδικασία, ζητά να υπάρξει άμεση ενημέρωση σχετικά με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η απερχόμενη διοίκηση για την εξαγορά του κτιρίου.

Παράλληλα ζητά να αποσυρθεί η συζήτηση του θέματος από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ώστε οριστικές αποφάσεις να λάβει η νέα διοίκηση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιφέρεια Αττικής: Κατασχέθηκαν 19,4 τόνοι τόνου με υψηλή ισταμίνη

Peristerinews.gr Newsroom

15,54 εκατ. ευρώ για αθλητικές υποδομές σε 10 Δήμους της Αττικής

Peristerinews.gr Newsroom

N. Χαρδαλιάς: Σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των κουνουπιών

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment