Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Γ. Πιτσιλής: Πώς θα εισπράττονται τα 100 ευρώ από τους ανεμβολίαστους

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Διευκρινίσεις για το διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών το οποίο επιβάλλεται από σήμερα, έδωσε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας και του εμβολιασμού στην χώρα μας.

Η βεβαίωση του προστίμου, γίνεται από την ΑΑΔΕ μετά την παραλαβή του καταλόγου υποχρεων εμβολιασμού από τα υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Από τον συγκεκριμένο κατάλογο εξαιρούνται όσου θεωρούνται κάτοικοι αλλοδαπής ή τελούν σε δικαστική συμπαράσταση.

Το πρόστιμο θα εμφανίζεται στο taxisnet στην κατηγορία των οφειλών, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν εάν τους έχει επιβληθεί πρόστιμο στο emvolio.gov.gr.

Στην πλατφόρμα myaade στην κατηγορία «Τα Αιτήματά μου» οι πολίτες που το επιθυμούν θα μπορούν να δηλώνουν με εμπεριστατωμένο τρόπο εάν θέλουν να αμφισβητήσουν το πρόστιμο.

Εάν κρίνεται πως κάποιος πολίτης δεν είναι υπόχρεος τότε το πρόστιμο θα διαγράφεται μέσω αντιλογισμού τον επόμενο μήνα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΕΦΕΤ: Ανάκληση πόσιμου τζελ κρητικής αλόης βιολογικής καλλιέργειας

Peristerinews.gr Newsroom

Νέα έκρηξη στη Motor Oil

Peristerinews.gr Newsroom

Νοσοκομείο Αττικόν: 1.300 ασθενείς σε ράντζα μέσα σε 40 ημέρες

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment