Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Ενωμένοι, πάμε την Αττική Μπροστά

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης του Γιάννη Σγουρού «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», είχαν συνάντηση σήμερα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ανταλλάσσοντας απόψεις για θέματα που άπτονται της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού, στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων, με αφορμή τη χαμένη πενταετία της Διοίκησης της κας Δούρου στην Αττική.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι: Γιάννης Σμέρος (Ανατολικής Αττικής), Δήμητρα Αγγελάκη (Κεντρικού Τομέα Αθηνών), Κατερίνα Αδαμοπούλου (Νότιου Τομέα Αθηνών), Αναστάσιος Καλαφάτης (Νότιου Τομέα Αθηνών), Σωτήρης Ντούρος (Ανατολικής Αττικής), Μαργαρίτα Αναγνωστοπούλου (Βόρειου Τομέα Αθηνών).

Ακολουθεί κοινή δήλωση του κ. Πατούλη και των περιφερειακών συμβούλων:

«Σήμερα συναντηθήκαμε για να ανταλλάξουμε απόψεις σε ζητήματα που άπτονται του αυτοδιοικητικού μας ρόλου και πιο συγκεκριμένα τόσο για την Περιφέρεια όσο και για τους Δήμους της Αττικής. Με αφορμή τη χαμένη πενταετία που βιώσαμε όλοι στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της Πατρίδας μας, με τον αναποτελεσματικό μηχανισμό, το διχαστικό λόγο και τη διαρκή παροχολογία, λαμβάνοντας επίσης σοβαρά υπόψη το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες της Αττικής στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 26 Μαΐου, αποφασίζουμε να ενώσουμε δυνάμεις για να πάμε την Αττική μπροστά».

Στο πλαίσιο αυτό και ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής στις 2 Ιουνίου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι θέτουν στο επίκεντρο της στήριξης στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Γ. Πατούλη, την κοινή προγραμματική σύγκλιση των θέσεών τους, καθώς και την καθαρή εντολή για συνεργασία από τους πολίτες της Αττικής.

Related posts

Εγκρίνεται το Περιφερειακό Πρόγραμμα Αττικής 2021-2027

Peristeri News

Γιώργος Πατούλης: Η Μητέρα αποτελεί ένα ιερό σύμβολο

Peristeri News

Σε λειτουργία ο αριθμός της Περιφέρειας Αττικής για το οδικό δίκτυο

Peristeri News

Leave a Comment