• Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Γ. Παπανδρέου: ΠΑΣΟΚ ήμουν, είμαι και θα είμαι

Peristeri News
Απρίλιος30/ 2014

Αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρώην πρωθυπουργός βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια περί σύμπραξής του με τη ΔΗΜΑΡ.

«ΠΑΣΟΚ ήμουν, είμαι και θα είμαι», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια περί σύμπραξής του με τη ΔΗΜΑΡ. Ο κ. Παπανδρέου καταγγέλλει στημένες προβοκάτσιες και αφήνει αιχμές κατά μερίδας δημοσιογράφων.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι «την τελευταία περίοδο, γίναμε όλοι μάρτυρες μιας προσπάθειας που έχει στόχο να πλήξει το πολιτικό μου ήθος, την αξιοπρέπεια και την συνέπειά μου».

Σε αυτήν την προσπάθεια, όπως τόνίζει, κυριάρχησαν τα ψεύδη και η παραπλάνηση, από διάφορους σχολιαστές «που ξαφνικά υποδύονται τους “Ηρακλείς του Κινήματος”. Και μάλιστα, με ερμηνείες και συμπεράσματα κατά το δοκούν».

Τώρα, η προσπάθεια αυτή, συνεχίζει, επιχειρείται να αναβαθμιστεί με στημένες προβοκάτσιες και με τη χρήση κατασκευασμένων στοιχείων.

Προειδοποιήσεις

«Προειδοποιώ όσους πρωτοστατούν σε αυτήν την προσπάθεια, ότι δεν δέχομαι υποδείξεις από όλους εκείνους που χρόνια τώρα επιχειρούν να ποδηγετήσουν το ΠΑΣΟΚ, για να το καταστήσουν όργανο των επιδιώξεών τους» αναφέρει και συνεχίζει στον ίδιο τόνο: «Τους προειδοποιώ ότι, μάταια προσπαθούν να υπονομεύσουν τις αξίες μας, όπως και την προσωπική και πολιτική μου διαδρομή, την αφοσίωσή μου και τις ιστορικές μου σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Παπανδρέου κάνει λόγο για σχέσεις διαρκείς και αδιατάρακτες από την ίδρυση του Κινήματος μέχρι σήμερα.

Ουδείς, υπογραμμίζει, μπορεί με αναφορές στο πρόσωπό μου, να παίζει παιχνίδια σε βάρος της Δημοκρατικής Παράταξης, λέγοντας ότι όσες προσπάθειες και αν καταβάλουν, δεν μπορούν και δεν πρόκειται να διαταράξουν την κοινή μας διαδρομή και την πορεία μας προς το μέλλον.

«Εγώ ΠΑΣΟΚ ήμουν, είμαι και θα είμαι. Και πριν και τώρα και μετά τις ευρωεκλογές. Αλήθεια, τότε, οι πάσης φύσεως σχολιαστές, πού θα βρίσκονται και στο όνομα ποιων θα δημοσιολογούν;» διερωτάται.

«Γνωρίζουμε πώς να οδηγήσουμε την ελληνική κοινωνία στο μέλλον»

Όλοι εμείς που αγωνιστήκαμε ιστορικά για τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατικής Παράταξης, γνωρίζουμε πως να υπερασπιζόμαστε την ιστορική διαδρομή και προσφορά της στο τόπο και την Ελληνική κοινωνία, επισημαίνει ο πρώην πρωθυπουργός και συνεχίζει:

«Όπως γνωρίζουμε και πως να την οδηγήσουμε στο μέλλον. Σε ένα μέλλον αντάξιο των προσδοκιών χιλιάδων Ελλήνων που αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται ανιδιοτελώς, για την υπεράσπιση του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος και βεβαίως, παρά τις αντιξοότητες, για τα μεγάλα διακυβεύματα που έχουν μπροστά τους η χώρα και ο Ελληνικός λαός».

Σε αυτήν την πορεία, αναφέρει ο κ. Παπανδρέου, γνωρίζουμε και πως να διαφυλάξουμε το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη από τις επιβουλές των μονίμως απόντων από τον αγώνα για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, απαλλαγμένη από τα κακώς κείμενα του πελατειακού κράτους και των πάσης φύσεως συμφερόντων που υπονομεύουν την αξιοπρέπεια και το μέλλον της Ελληνικής κοινωνίας.

«Αυτά είναι που έχουν αξία. Όλα τα άλλα ουδεμία σχέση έχουν με εμένα και την πορεία μου και δεν αφορούν τις προσδοκίες των Ελλήνων» καταλήγει η ανακοίνωση.