• Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Γ. Πανούσης: Υπηρετήσαμε τη στρατηγική της συμφιλίωσης ΕΛΑΣ και κοινωνίας

Peristeri News
Αυγ28/ 2015

Θέλω να πιστεύω ότι υπηρετήσαμε την εθνική στρατηγική της συμφιλίωσης της αστυνομίας με την κοινωνία, υποστήριξε ο απερχόμενος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Θέλω να πιστεύω ότι υπηρετήσαμε την εθνική στρατηγική της συμφιλίωσης της αστυνομίας με την κοινωνία, υποστήριξε ο απερχόμενος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης – παραλαβής.

«Τίποτα το καλό δεν θα μπορούσε να συμβεί, χωρίς τη στήριξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς την Ελληνική Αστυνομία και το πρόσωπό μου» υπογράμμισε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας ότι «πριν από επτά μήνες που αναλάβαμε, είχαμε υποσχεθεί ότι η Αστυνομία θα δώσει μαθήματα κοινωνικής Δικαιοσύνης, ηπιότητας, πρόληψης και ισότητας».

Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Αντώνης Μακρυδημήτρης, δήλωσε ότι «είναι μεγάλη τιμή και χαρά που διαδέχομαι τον Γιάννη Πανούση, ο οποίος έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά και έχει επιτελέσει επαξίως το καθήκον».

Ο κ. Πανούσης, συνέχισε, είναι διακεκριμένος επιστήμονας, αλλά και πολύ αποτελεσματικός ως αποδείχθηκε. «Οι προκλήσεις είναι πολλές και ο χρόνος λίγος» κατέληξε.