PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Πανούσης: Υπηρετήσαμε τη στρατηγική της συμφιλίωσης ΕΛΑΣ και κοινωνίας


Θέλω να πιστεύω ότι υπηρετήσαμε την εθνική στρατηγική της συμφιλίωσης της αστυνομίας με την κοινωνία, υποστήριξε ο απερχόμενος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Θέλω να πιστεύω ότι υπηρετήσαμε την εθνική στρατηγική της συμφιλίωσης της αστυνομίας με την κοινωνία, υποστήριξε ο απερχόμενος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης – παραλαβής.

«Τίποτα το καλό δεν θα μπορούσε να συμβεί, χωρίς τη στήριξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς την Ελληνική Αστυνομία και το πρόσωπό μου» υπογράμμισε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας ότι «πριν από επτά μήνες που αναλάβαμε, είχαμε υποσχεθεί ότι η Αστυνομία θα δώσει μαθήματα κοινωνικής Δικαιοσύνης, ηπιότητας, πρόληψης και ισότητας».

Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Αντώνης Μακρυδημήτρης, δήλωσε ότι «είναι μεγάλη τιμή και χαρά που διαδέχομαι τον Γιάννη Πανούση, ο οποίος έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά και έχει επιτελέσει επαξίως το καθήκον».

Ο κ. Πανούσης, συνέχισε, είναι διακεκριμένος επιστήμονας, αλλά και πολύ αποτελεσματικός ως αποδείχθηκε. «Οι προκλήσεις είναι πολλές και ο χρόνος λίγος» κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment