PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Μουζάλας: Να μην καταδικάσουμε τους πρόσφυγες


Την ανησυχία ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι μπορεί να δώσουν «άλλοθι σε ακροδεξιές απόψεις» εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στο Mega.

«Το πρώτο ζήτημα είναι ότι πρέπει να ενταθούν οι έλεγχοι και τα μέτρα ασφαλείας. Το δεύτερο είναι να μην καταδικάσουμε τους πρόσφυγες», είπε ο κ. Μουζάλας, ενώ επανέλαβε ότι το θλιβερό γεγονός των αποτρόπαιων επιθέσεων στο Παρίσι «δείχνει την ανάγκη της επαλήθευσης των στοιχείων των προσφύγων στην Τουρκία, στην Ιορδανία και στον Λίβανο».

Ο αναπληρωτής υπουργός εκτίμησε ότι οποιαδήποτε (στρατιωτική) επέμβαση στη Συρία θα αυξήσει τους πρόσφυγες. «Στον βομβαρδισμό στο Χαλέπι οι πρόσφυγες αυξήθηκαν. Αν κανείς επιδιώκει την οριστική επίλυση του προβλήματος πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος. Και αυτό μπορεί να γίνει μέσα από πολιτικές διαδικασίες», ανέφερε.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να κατασκευάσει η ΠΓΔΜ φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα, σημείωσε ότι αυτό θα σημάνει «μεγάλη ταλαιπωρία» για τη χώρα μας και πρόσθεσε πως «θα πρέπει να είμαστε σε θέση να το αντιμετωπίσουμε».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment