Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ.Μιχελογιαννάκης: «Κρίμα να χαθεί η ευκαιρία της κυβερνώσας Αριστεράς»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Αναφέρει σε ανακοίνωση του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς με η οποία απαντά στον Νίκο Τσούκαλη για τις πρόσφατες δηλώσεις του περί «μη συνύπαρξης την περίπτωση που καταψηφίσει τα μέτρα».

«Αριστερά ευθύνης είναι Αριστερά που και θέλει και μπορεί να σηκώσει κυβερνητικό βάρος. Κυβερνητικό βάρος σημαίνει ευθύνη εξουσίας και ευθύνη εξουσίας σημαίνει σεβασμός στη διαφορετικότητα και επιλογή που αναγκαστικά άλλους πλήττει και άλλους ελαφρώνει, σύμφωνα με ιδεολογικές και κοσμοθεωριακές αναφορές.

Τα παραπάνω προϋποθέτουν δυνατότητα συνύπαρξης και υπέρβασης μικροπολιτικών και προσωπικών διαφορών. Αν αυτά δεν θεωρούνται δεδομένα και αυτονόητα, τότε εξουδετερώνεται και η έννοια της Αριστεράς ευθύνης και η έννοια της Αριστεράς με κυβερνητικό στόχο.

Είναι κρίμα να χαθεί η για πρώτη φορά ιστορική ευκαιρία-πρόκληση για κυβερνώσα Αριστερά» καταλήγει η ανακοίνωση του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Γιάννη Μιχελογιαννάκη με η οποία απαντά στον Νίκο Τσούκαλη για τις πρόσφατες δηλώσεις του περί «μη συνύπαρξης την περίπτωση που καταψηφίσει τα μέτρα»


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment