PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Μιχελογιαννάκης: Η κυβέρνηση θα πέσει αν φέρει το ασφαλιστικό


Τη διαφωνία του με το ασφαλιστικό των αγροτών εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, δηλώνοντας μάλιστα πως δεν πρόκειται να ψηφίσει το προωθούμενο σχέδιο εφόσον έρθει ως έχει στο σκέλος των εισφορών.

«Είναι εξωπραγματικό το κομμάτι του νομοσχεδίου όσον αφορά τις εισφορές, πόσω μάλλον των αγροτών, για τριπλασιασμό» ανέφερε μιλώντας στο Mega και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να έρθει νομοσχέδιο με τριπλασιασμό των εισφορών των αγροτών. Δεν το ψηφίζω. Στο μνημόνιο μια φορά μόνο ψήφισα γιατί ήθελα να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Και όταν έκανα την “κωλοτούμπα” -που λέτε εσείς- μιλούσαν για διαπραγμάτευση και παράλληλο πρόγραμμα. Άρα να εξαντλήσουμε τη διαπραγμάτευση και το παράλληλο».

Εκτίμησε μάλιστα ότι «η κυβέρνηση θα πέσει αν φέρει το ασφαλιστικό, όχι αν δεν την ψηφίσουμε» και τόνισε ότι οι κυβερνήσεις «δεν πέφτουν μόνο από τους βουλευτές αλλά από την κοινωνική αναταραχή». Υποστήριξε ακόμη πως υπάρχουν και άλλοι βουλευτές που δεν θα το ψηφίσουν και συγκεκριμένα βουλευτές που εκλέγονται σε αγροτικές περιοχές.

«Αφήστε τους να πάνε Σαββατοκύριακο στις περιφέρειες και τότε θα δούνε. Τα Χριστούγεννα έκανα περιοδείες και είχα δει το κλίμα ποιο είναι. Ένα μήνα φωνάζω για τις εισφορές» συμπλήρωσε και κατέληξε: «Καλά θα κάνει ο κ. Κατρούγκαλος αυτό το πράγμα αμέσως να το βελτιώσει».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment