Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Κουμουτσάκος: Ο κ. Τσίπρας κινείται πάνω από το Σύνταγμα και κάτω από το τραπέζι

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Βολές κατά του Πρωθυπουργού για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι αφαιρεί από το ΕΣΡ την αρμοδιότητα να δίνει άδειες και τη μεταφέρει στην κυβερνησή του.

«Θέλει να μοιράσει η κυβέρνησή του τις τηλεοπτικές άδειες. Χωρίς να δίνει εξήγηση, αποφασίζει αυθαίρετα και αυταρχικά να δώσει τέσσερις άδειες. Κινείται πάνω από το Σύνταγμα και κάτω από το τραπέζι. Χτίζουν κύκλωμα διαπλοκής, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους» δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος και έκανε λόγο για απόπειρα πολιτικής πόλωσης και διχασμού.

Όπως υποστήριξε, ο κ. Τσίπρας, από την πρώτη στιγμή, συνειδητά, διαμορφώνει κουλτούρα σύγκρουσης και διχασμού. «Είναι μόνιμος εκφραστής διχαστικού λόγου» είπε, αναφέροντας ως παραδείγματα το μνημόνιο-αντιμνημόνιο, το ναι και το όχι, το παλιό και το νέο. «Τώρα κατασκευάζει νέα διχαστική γραμμή. Διχάζει με όρους διαπλοκής από τη μία, και δήθεν αθωότητας από την άλλη. Ονομάζει διαπλοκή καθέναν που στρέφεται απέναντι στην πολιτική του. Δηλαδή όλους. Αυτός ο νέος διαχωρισμός, ο νέος στα σκαριά διχασμός, δεν πρόκειται να περάσει» τόνισε.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment