PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Κουμουτσάκος: Καμία ενημέρωση για το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών


Σύγκληση τάχιστα του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ζήτησε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, λέγοντας πως προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για την ημέρα της σύσκεψης.

«Όσο περνάει ο χρόνος τόσο πιο προβληματική γίνεται η ασάφεια και η έλλειψη σαφούς απάντησης από την κυβέρνηση», ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος στον Βήμα FM.

Όπως είπε, κάθε καθυστέρηση προβληματίζει πάρα πολύ. «Δεν είναι επειδή μόνο το ζητάει σύσσωμη η αντιπολίτευση, αλλά γιατί το επιβάλλουν οι πρωτόγνωρα δραματικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα στο ζήτημα του προσφυγικού», πρόσθεσε.

Σχετικά με τις αποκαλύψεις του Βήματος της Κυριακής για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη, κατηγόρησε το Μαξίμου επιχείρησε ματαίως και αποτελεσματικά να παραμορφώσει την πραγματικότητα.

«Εγκάλεσε την αντιπολίτευση, γιατί, λέει, επιβεβαιώνει ένα δημοσίευμα, ενώ πρώτα εκείνο και καθοριστικά επιβεβαίωσε και το δημοσίευμα και την ύπαρξη των τεσσάρων μυστικών συναντήσεων του πρωθυπουργού με μεγάλο και γνωστό εκδότη», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και κατέληξε: «Αναφερθήκαμε στη δημόσια παραδοχή της ύπαρξης αυτών των συναντήσεων και τα ερωτήματα παραμένουν και είναι καταλυτικά».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment