PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση κωλυσιεργεί στην αξιολόγηση



Επίθεση στην κυβέρνηση ότι κωλυσιεργεί στο ζήτημα της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης επέρριψε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Συγκεκριμένα είπε ότι με βάση δήλωση του κ. Τσακαλώτου ότι η αξιολόγηση θα κλείσει στις 22/04 και του κ. Ντέισεμπλούμ ότι οι εκπρόσωποι των θεσμών θα επιστρέψουν στις 02/04 και ενώ θα υπάρξει διακοπή 15-17/04 για την εαρινή σύνοδο ΔΝΤ και Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, δημιουργείται ένα ασφυκτικό πλαίσιο με πολλά ανοικτά μέτωπα.

«Για να κλείσει η αξιολόγηση θα πρέπει η κυβέρνηση να καλύψει τεράστιο δημοσιονομικό κενό, που η ίδια δημιούργησε. Τα σημεία σύγκλισης δείχνουν περικοπές συντάξεων και νέους φόρους. Ήδη ο λογαριασμός έχει αυξηθεί πολύ. Τα άσχημα πέρασαν αλλά τα χειρότερα με την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

Για τη συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Για μεθόδευση και μη αποκρυπτόμενη πολιτική αγωνία από πλευράς της κυβέρνησης να ελέγξει τον τρόπο που λειτουργούν οι θεσμοί, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στην αναβολή της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Στην ενημέρωση των πολιτικων συντακτών ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία ζήτησε αναβολή της συνεδρίασης για την άλλη Πέμπτη με αστείες δικαιολογίες.

«Η δικαιολογία ήταν ότι δεν μπορεί να συνεδριάσει πριν απο την 25η Μαρτίου λες και η 25η Μαρτίου είναι κινούμενη εορτή….», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ ο οποίος για την προ ημερήσιας διαταξεως συζήτηση που θα διεξαχθεί την επόμενη Τριτη, επανέλαβε ότι εκεί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση θα έρθουν ως κατηγορούμενοι και όχι ως κατήγοροι.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Γ. Γεραπετρίτης: Εκτιμώ θα υπάρξει επαναξιολόγηση της Τουρκίας για τη Μονή της Χώρας

Peristeri News

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Leave a Comment