PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Δραγασάκης: Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα, δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς



Διεμήνυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλώντας σε εκδήλωση της Ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

«Ως κυβέρνηση ούτε δεχόμαστε τελεσίγραφα ούτε υποκύπτουμε σε εκβιασμούς», διεμήνυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας σε εκδήλωση της Ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Αποσπάσματα της ομιλίας του κ. Δραγασάκη αναρτήθηκαν στο twitter. Βάσει αυτών ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε ότι «η λαϊκή εντολή ήταν σαφής για δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη εντός του ευρώ με εγκατάλειψη της εποχής των μνημονίων».

Τόνισε ακόμη ότι «δεν έχει νόημα σε αυτό το σημείο να εγκλωβιστούμε σε ένα άσκοπο blamegame». «Αντίθετα», συνέχισε, «επικεντρωνόμαστε, ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση, στην επίτευξη μίας δίκαιης συμφωνίας».

O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διερωτήθηκε μάλιστα αν μπορεί -έπειτα από πέντε χρόνια μείωσης εισοδημάτων- να είναι στόχος η περαιτέρω μείωση μισθών.

Σε ένα μήνυμά του προς τους εταίρους της Ελλάδας στην Ευρωζώνη παρατήρησε ότι «η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση στόχευε πάντα στη σύγκλιση προς τα πάνω» για να διερωτηθεί: «Πλέον θα συγκλίνουμε προς τα κάτω;».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment