PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ. Δώνης :«Στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι»


Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Δώνης έκανε σήμερα στο atromitosfc.gr τις παρακάτω δηλώσεις εν όψει του αγώνα με τον Άρη.

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Δώνης έκανε σήμερα στο atromitosfc.gr τις παρακάτω δηλώσεις εν όψει του αγώνα με τον Άρη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής:

«Περνώντας ένα επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος βγάλαμε συμπεράσματα. Είδαμε καλά πράγματα αλλά και πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε στην συνέχεια. Είναι φανερό ότι υπάρχει θέληση και ότι η προσπάθεια των παικτών μου είναι πολύ μεγάλη αλλά πάντα για να εφαρμοστεί μια νέα φιλοσοφία παιχνιδιού χρειάζεται χρόνος.

Το σημαντικό για εμάς είναι ότι αν και ξέρουμε πως περνώντας ο χρόνος θα είμαστε καλύτεροι, με απώτερο στόχο να γίνουμε καλύτερη ομάδα, πρέπει σε όλο αυτό το διάστημα που μεσολαβεί να είμαστε και αποτελεσματικοί.

Έχουμε μπροστά μας ένα δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας, σε μια έδρα πολύ δυνατή και με μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί στις μονομαχίες γιατί σε τέτοιες έδρες άμα δεν είσαι δυνατός και ταυτόχρονα πολύ ήρεμος όταν έχεις τη μπάλα στα πόδια τότε δεν έχεις πολλές πιθανότητες για να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα».

Η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο και ο μοναδικός παίκτης που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή είναι ο Βαγγέλης Νάστος. Αύριο θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της και θα αναχωρήσει για την συμπρωτεύουσα.

* Η ομάδα Κ-20 αναχώρησε σήμερα για τη Θεσσαλονίκη καθώς αύριο θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Άρη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment