PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ.Δώνης : Πάμε για ένα μεγάλο ντέρμπι


O προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης, εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΟΦΗ στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» έκανε την ακόλουθη δήλωση…

O προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης, εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΟΦΗ στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» έκανε την ακόλουθη δήλωση στο atromitosfc.gr:

«Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να βρει το πρωτάθλημα την αξιοπιστία του, να αγκαλιαστεί από τον κόσμο και να το δούμε όλοι με διαφορετική νοοτροπία. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα με πολλά και νέα πρόσωπα αλλά και με φιλοδοξίες. Θα βγάζουμε όμως συμπεράσματα για το τι μπορούμε να πετύχουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ξέρουμε ότι η 1η αγωνιστική μας βρίσκει σε μια πολύ «καυτή» έδρα όπου ο ΟΦΗ επανέρχεται στη μεγάλη κατηγορία μετά από 2 χρόνια κι έχει πολύ μεγάλο ενθουσιασμό. Εκείνο που περιμένω εγώ αλλά και οι παίκτες μου είναι ότι θα γίνει ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι και αρκετά συναρπαστικό».

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της σήμερα το μεσημέρι, γευμάτισε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και στην συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για το Ηράκλειο με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό Σπύρο Σοφιανό.

Αύριο, θα ταξιδέψει στην πόλη του Ηρακλείου και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός μαζί με μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Στην Εθνική Ελπίδων Σκόνδρας-Καραγκούνης

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Γιώργος Γεωργιάδης κάλεσε σήμερα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Γιάννη Σκόνδρα και Θανάση Καραγκούνη για τον επίσημο αγώνα ( 2/9/2011) στη Κύπρο και τον φιλικό αγώνα (5/9/2011) στην Αυστρία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment