PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ. Δώνης : «Να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»


Τι δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης για το πρώτο παιχνίδι των Play off με τον Παναθηναικό.

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Δώνης έκανε σήμερα τις ακόλουθες δηλώσεις εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο (17.45) για την 1η αγωνιστική των play offs:

«Είναι πολύ σημαντικό που μετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση και θέλουμε η παρουσία της να είναι πολύ καλή και πολύ δυνατή. Είμαστε μια ομάδα που είναι στα καλύτερά της, που δεν επηρεάζεται από τίποτα και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να γινόμαστε ακόμη πιο δυνατοί.

Παρά την στενοχώρια και την απογοήτευση για τη μη κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, όλοι μας προχωράμε ενωμένοι και κοιτάμε να κάνουμε τον σύλλογο μεγαλύτερο.

Έχουμε αύριο το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό που είναι και το φαβορί της διαδικασίας από την στιγμή που έχει το πλεονέκτημα των τεσσάρων βαθμών. Θα μπούμε με πίστη για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός για μεγάλο διάστημα στο πρωτάθλημα ήταν το μεγάλο φαβορί για να το κατακτήσει, στην πορεία όμως και ειδικά προς τα μέσα του β’ γύρου δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα. Ωστόσο έδειξε στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος ότι είναι μια ομάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment