PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ. Δώνης : «Με τους φιλάθλους μας θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα»



Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Δώνης έκανε σήμερα δηλώσεις εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (ώρα έναρξης 17.15) στο γήπεδο Περιστερίου.

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Δώνης έκανε σήμερα τις ακόλουθες δηλώσεις εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (ώρα έναρξης 17.15) στο γήπεδο Περιστερίου:

«Σε κάθε παιχνίδι που περνάει η ομάδα μου δείχνει ότι έχει τεράστιες δυνατότητες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι σε ένα παιχνίδι είτε κυλάει θετικά είτε αρνητικά καταφέρνουμε να βρίσκουμε τις σωστές λύσεις.

Το έχω πει από την αρχή του πρωταθλήματος ότι μεγάλη βαρύτητα για εμάς φέτος θα πρέπει να δοθεί στην έδρα μας. Θέλουμε να επαναφέρουμε τα αποτελέσματα του πρώτου χρόνου που ήρθα στην ομάδα ή και καλύτερα και αυτή θα είναι ουσιαστικά η λύση που πρέπει να δώσουμε για να βρεθούμε πιο ψηλά.

Έχουμε έναν αντίπαλο μπροστά μας που δείχνει στα περισσότερα παιχνίδια και ποιότητα και αποτελέσματα και σχέδιο. Πιστεύω όμως ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, ότι παίζουμε στο «σπίτι» μας, ότι θα έχουμε τους φιλάθλους μας, γι’ αυτό και θα μπούμε αποφασιστικά από το πρώτο σφύριγμα».

Η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο και στην συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

* Η ομάδα Κ-20 αύριο στις 11.30 στο γήπεδο Σχιστού θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα Κ-17 θα παίξει την Κυριακή στις 12.15 με τον Εργοτέλη στο «Μαζαράκη» για το πρωτάθλημα, ενώ οι παίκτες εκείνοι που δεν θα είναι στην αποστολή την ίδια μέρα στις 16.30 θα παίξουν στο γήπεδο των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Ατρόμητου «Νταμάρι» με τον Πλάτωνα για το τουρνουά «Θουκιδείδιο».

Για το ίδιο τουρνουά η ομάδα Κ-15 θα παίξει στο ίδιο γήπεδο την Κυριακή και ώρα 18.00 με τους Τράχωνες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι έκανε το 2-0 στη σειρά με τον Κολοσσό και πέρασε στα ημιτελικά (vid)

Peristeri News

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Leave a Comment