PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ. Δώνης : «Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα» (v)


Με αρχή το Κυριακάτικο παχνίδι με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Δώνης εν όψει του αγώνα με τον Εργοτέλη έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Είναι πολύ σημαντικό που έπειτα από συνεχόμενα παιχνίδια κύλησε μια εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας μπορέσαμε και να ξεκουραστούμε αλλά και να προπονηθούμε κατάλληλα.

Ωστόσο μας περιμένει μια ακόμη δύσκολη συνέχεια, ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, έτοιμοι και δυνατοί για να ανταπεξέλθουμε και στους δύο θεσμούς (πρωτάθλημα και κύπελλο).

Κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής είναι πολύ σημαντικό, φεύγει και δεν γυρίζει γι’ αυτό και η ομάδα μου πρέπει να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα πλέι οφ όσο πιο νωρίς. Έχουμε μπροστά μας έναν αντίπαλο που σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση αλλά το ποδόσφαιρο κρύβει είτε θετικές είτε αρνητικές εκπλήξεις και πολλές φορές να είναι άδικο όπως στην περίπτωση του Εργοτέλη.

Περιμένω από τους ποδοσφαιριστές μου να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις προκλήσεις που τους παρουσιάζονται, να τις κυνηγήσουν και όχι να τις αφήσουν να περάσουν».

Η ομάδα θα ολοκληρώσει αύριο το μεσημέρι την προετοιμασία της και αμέσως μετά η αποστολή που θα επιλέξει ο προπονητής θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό.

Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σκόνδρας, Γκαρσία και ο τραυματίας Ζουέλα.

* Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει αύριο (Σάββατο) από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 για την πώληση εισιτηρίων του ημιτελικού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το παιχνίδι Ατρόμητος-Εργοτέλης στον πρώτο γύρο :


Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment