Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Δώνης μίλησε σήμερα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Περιστερίου (ώρα έναρξης 15.00).
Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Δώνης μίλησε σήμερα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Περιστερίου (ώρα έναρξης 15.00).
«Σίγουρα νιώθουμε πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που φθάσαμε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δίνοντας πολύ μεγάλη ικανοποίηση στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους μας».
Αυτό που πραγματικά μού αρέσει στην ομάδα μου είναι ότι μετά από μια τόση μεγάλη επιτυχία, οι παίκτες μου δείχνουν ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα, που παίζει ποδόσφαιρο και είναι επικίνδυνος αντίπαλος. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει σε αυτό το παιχνίδι μόνο η νίκη. Δεν με απασχολεί άμα θα παίξουμε καλά, μέτρια ή άσχημα. Είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας, σε μια καθοριστική αγωνιστική και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα.
Περιμένω μετά από τη πολύ μεγάλη επιτυχία μας στην Τούμπα, ότι οι φίλαθλοι που μας ακολουθούν πιστά θα είναι σίγουρα πάντα μαζί μας, αλλά πρέπει να ξεσηκωθεί και ο κόσμος που αντί να δει το ματς από την τηλεόραση να έρθει στο γήπεδο για να ενισχύσει την ομάδα γιατί είναι κάτι που το αξίζει!».
Η ομάδα μας θα προπονηθεί το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη» και στην συνέχεια οι 19 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.
* Σήμερα (Παρασκευή) θα ξεκινήσει από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων η πώληση από τις 14.00 μέχρι τις 20.00 των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Το Σάββατο οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 11.00 μέχρι τις 14.00.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στη Θύρα 7, 15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4, 40 ευρώ στη Θύρα 3.
Για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας (στη Θύρα 5) η τιμή είναι 10 ευρώ.
* Ο ποδοσφαιριστής Επαμεινώνδας Λημνιός παραχωρήθηκε δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στον ΠΑΟ Ρουφ.

