PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Δημαράς: «Είμαι Δούρειος Ιππος του εαυτού μου»


Ο ηγέτης του ανεξάρτητου συνδυασμού, μιλώντας για το πρόγραμμα του συνδυασμού για την Αττική επεσήμανε πως υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο για την αναβάθμιση του Λεκανοπεδίου, τονίζοντας ότι το σύνθημα του «Άρματος Πολιτών» είναι το: «Όχι στους φόρους, ναι στους πόρους».

Προσκεκλημένος του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν σήμερα Τρίτη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης με το συνδυασμό «Αρμα Πολιτών» Γιάννης Δημαράς.

Ο ηγέτης του ανεξάρτητου συνδυασμού, μιλώντας για το πρόγραμμα του συνδυασμού για την Αττική επεσήμανε πως υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο για την αναβάθμιση του Λεκανοπεδίου, τονίζοντας ότι το σύνθημα του «Αρματος Πολιτών» είναι το: «Όχι στους φόρους, ναι στους πόρους».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε κατά τη διάρκεια της συζήτησης και για το ζήτημα του μνημονίου. Ο Γιάννης Δημαράς ξεκαθάρισε πως δεν είναι Δούρειος Ιππος, ούτε του ΠΑΣΟΚ, ούτε του Κώστα Καραμανλή, ούτε της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Είμαι Δούρειος Ιππος του εαυτού μου» είπε χαρακτηριστικά. Για το ζήτημα της συνάντησης που είχε με την ανεξάρτητη βουλευτή Ντόρα Μπακογιάννη στο γραφείο της στην Βουλή, τόνισε πως αυτή είχε καθαρά χαρακτήρα συντονισμού για τη δημιουργία αντιπροσώπευσης των ανεξάρτητων βουλευτών, όπως υποχρεούνται οι ανεξάρτητοι βουλευτές από τον κανονισμό λειτουργίας της Εθνοσυνέλευσης, όταν ξεπερνούν σε αριθμό τους δέκα, κλείνοντας έτσι τα σενάρια και τις «πληροφορίες» περί «συνεργασιών».

Ερώτηση τέθηκε επίσης στον Γιάννη Δημαρά κατά τη διάρκεις της εκπομπής, ζητώντας του να σχολιάσει τους υπόλοιπους υποψήφιους για την περιφέρεια Αττικής, ο οποίος απάντησε ότι: «Δεν σχολιάζω συνυποψήφιους ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προεκλογική περίοδος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment